Care este cea mai utilizata functie a unui telefon mobil?

  O intrebare foarte buna a fost pusa de catre cei de la pewinternet, iar in imaginea de mai sus aveti rezultatele. Ei au intrebat peste 2000 de oameni ce folosesc cel mai des pe propriul telefon mobil si functia de inregistrare a pozelor a iesit pe primul loc. Ea este urmata de catre scrierea mesajelor, accesarea internetului, a email-ului, inregistrarea de continut video, descarcarea de aplicatii, accesarea de informatii despre sanatate si la final ajungem la verificarea contului bancar.

  Studiul a fost facut desigur in SUA, rezultatele sunt comparate cu cele inregistrate acum doi ani de zile, iar cea mai spectaculoasa crestere o avem in ceea ce priveste accesarea email-urilor de pe propriul telefon mobil. Ca sa fiu sincer la mine prioritatile sunt diferite si accesarea internetului ocupa de departe prima pozitie, insa sunt curios daca informatiile de mai sus se potrivesc in cazul vostru.

19 COMENTARII

  1. @Mihai: Nu, that is not right. La mine nu e asa, stiu multe persoane la care se aplica acelasi lucru. Pe un iPhone majoritatea petrec mai mult timp pe internet sau aplicatii decat vorbind la telefon.

  2. E ciudat dar apelarea ar trebui sa fie principalul motiv… la mine ar fi urmarirea radio/tv si fotografia ar pe o pozitie inalta deasemeni ! Asta pt sunt fan foto .:)

  3. @cosmin eu am in jur de 1300 de poze 🙂 si nu “traiesc pt facebook”. Am pozele de la mare, munte, strainatate, diferite evenimente; deci…se aduna 🙂
    Am iPhone-ul de vreo 3 ani (3GS) si pozele le “adun” de vreo 1 an jumate – 2 ani maxim.