Apple lanseaza iOS 6.1 beta 3

  Acum cateva minute compania Apple a lansat iOS 6.1 beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Primele doua versiuni beta ale iOS 6.1 nu au adus noutati importante pentru utilizatori sau dezvoltatori, Apple nu spune daca in iOS 6.1 beta 3 a inclus ceva important, insa daca exista vreo schimbare notabila vom afla despre ea in urmatoarele ore. Daca aveti iOS 6.1 beta instalat, puteti face update la beta 3 prin sistemul Software Update, iar daca nu il aveti deja instalat, atunci il puteti cere unui dezvoltator de aplicatii pentru iOS.

37 COMENTARII

  1. Poate imi rezolva problema pe care o am pe iPhone: de cate ori incerc sa accesez un site din Ro, al unui cotidian local in Cluj, dupa nici 5 secunde , browserul merge pe twitter.com.
    Patesc asta doar cu acest site : ziuadecj.ro

    Si asta de ieri!
    Tare ciudat!
    A mai patit cineva ceva similar?

  2. Contine si bug fix auto brightness?
    Sau ceva improve la battery life pt iPhone5?
    Il am de 3 zile si bateria lasa de dorit. Abia daca apuc o zi. Help Zaoane!

  3. eu patesc acelasi lucru pe 4S cu safari. Daca incerc sa deschid google.ro. Isi face un autorefresh infernal incat nici nu apuc sa scriu ce vreau sa caut:)

  4. sa vedem ce se aude in urmatoarele 24h… daca imbunatateste bateria la iphone 5 ma voi apuca sa caut un dezvoltator sa-mi inscrie si telefonul.

  5. @Victor hmm.. Developeri sunt cei care fac aplicatii si platesc o anumita suma anual la apple… Daca gresesc cu ceva imi cer scuze !

  6. @Stephan: cu auto brightness nu e nicio problema. trebuie setat mai intai la o lumina puternica, dupa care la intuneric.
    si cu bateria, dupa ce il folosesti o luna isi va reveni. incearca in primele zile sa il lasi descarcat sub 20% si la incarcat mai mult. cam odata pe saptamana si isi va reveni.

  7. It’s also worth noting that Sn0wBreeze creator and known iOS hacker iH8sn0w has announced that iOS 6.1 beta 3 expires at the same time and on the same date as beta 2: Friday December 28, 2012 @ 12AM (GMT). That means, we should see the next beta before then.

    Deci, aceasta versiune va expira pe 28 decembrie. Se intrevede o lansare oficiala, pentru toti, a iOS 6.1, pana la sfarsitul anului? Ce este complicat, de ce sunt atatea versiuni beta? Doar cateva modificari mici… Ce credeti?

  8. @Maracine Cezar;am descoperit ce este developer ,si ai dreptate tre sa platesti 99 $ pe an .Vream sa mi fac update la ios 6.1 pe un 4s
    Oricum multumesc mult …

  9. @m1ky007: Nu se intrevede absolut nimic, e irelevanta data de expirare. Vine Craciunul, Apple ia pauza de sabatori, etc. Nu mai credeti balivernele pe care le arunca strainii pentru trafic.

  10. sau… metoda gratuita….
    1.cauti pe internet ipsw cu iOS 6.1 beta 3 pt idevice-ul tau
    2. faci restaurare la versiunea curenta pe care o detii in idevice
    3. dupa ce setezi idevice-ul, in itunes tii apasat pe Shift si dai click pe update, iar in fereastra care apare selectezi ipsw de la punctul 1.
    4. asta e: ai iOS 6.1 beta 3, gratiut
    OBS. nu stiu daca acest proces functioneaza cu iTunes 11…
    OBS2. iOS 6.1 nu aduce modificari esentiale, gen cele dintre iOS 5.1.1 si iOS 6, ci doar cateva mici schimbari…

  11. sal.am bagat si eu iOS 6 beta 2 pe un i4s si nu pot sa il activez.zice ca nu sunt developer sau cv de genu imi da.cum fac sa revin la ios 6.0.1 ca asta am avut inainte.Imi da erori peste erori.3194 si 1601.va rog sa ma ajutati sa repornesc telefonul.

  12. @Claudiu pare ca e mai buna autonomia acum (pe 4 si 4S)… Sa vad cât tine după un ciclu complet… Pt toți ceilalți: n-aveți cont developer, nu mai instalati Beta si apoi va mirati de ce nu se activează…