Prima Pagina accesorii LIFX – becul controlat prin Wi-Fi va ajunge pe piata in viitorul...

LIFX – becul controlat prin Wi-Fi va ajunge pe piata in viitorul apropiat (Video)

  Acum cateva luni de zile v-am vorbit despre LIFX, un bec pe care il puteti controla prin Wi-Fi direct de pe un iDevice al celor de la Apple. Atunci totul era doar un proiect al kickstarter, insa acum LIFX a obtinut de 13 ori mai multi bani decat avea nevoie pentru a ajunge pe piata si in viitorul apropiat va putea fi achizitionat din magazine. Dezvoltatorii sai au cerut 100.000 de dolari de la oameni pentru a produce becul, au obtinut peste 1.3 milioane de dolari, iar aceasta este o puternica dovada a faptului ca lumea este extrem de interesata de produs.

  Deocamdata producatorii nu au specificat data la care vor lansa oficial LIFX prin intermediul unui magazin virtual, insa pe website-ul dedicat produsului va puteti inscrie pentru a fi anuntati cand vor fi deschise precomenzile. Ca sa fiu sincer, viitorul sta in becuri de acest gen, in posibilitatea de a personaliza absolut orice aspect al caselor noastre si cred ca unii dezvoltatori inventivi pot potenta capacitatile LIFX.

 • LucianC

  Un bec economic Osram de 80w costa intre 15 – 20 RON, iar unul cu tehnologie LED costa intre 45 – 55 RON, cat va costa un bec cu Wi-Fi ca sa fie rentabil si sa tina in timp ?

 • Hybrid

  Tine 25 de ani , so 200-400 de lei sa zicem nu cred ca e mult pe termn lung

 • Dragos

  Daca preorderul este 49$ + ca tipul a spus ca pot dura pana la 25 de ani, eu zic ca va costa ceva . Probabil va avea si garantie :))

 • Radu

  Bine ca cei de la philips au acest bec de vreo 3 luni la vanzare cu tot cu apps … Si mai noi il gasesti si in romania la pretul de 240 euro ( trei becuri ) se numeste HUE .

 • coLin

  cand te muti afara iti iei si becurile cu tine………..hahaha

 • Sorin

  Nu era si unul de la Philips ? La ala se schimba parca si culoarea.

 • Ciprian

  E cam scumpa solutia: pentru comanda fiecarui bec trebuie lipit un iPad sau iPhone pe tavan, linga bec. Aceeasi solutie s-a adoptat si in Londra la stalpii de iluminat public.

 • Sorin

  De ce pe tavan ? Wifi nu bate in toata camera?