Un nou operator MVNO iti va da posibilitatea de a avea mai multe cartele SIM pentru un numar, sau mai multe numere de telefon pe un terminal

  Enigma System isi propune sa devina al doilea operator MVNO, mobile virtual network operator, din Romania, adica al doilea operator virtual de telefonie mobila. Intr-o vreme in care cei 4 mari operatori au oferte care multumesc pe oricine, probabil va intrebati de ce ar fi util un asemenea operator in tara noastra. Ei bine va dau doua indicii: posibilitatea de a avea un numar de telefon disponibil pe mai multe cartele si posibilitatea de a avea mai multe numere de telefon pe acelasi terminal mobil.

  Detalii in legatura cu serviciile MVNO ale Enigma gasiti aici, deocamdata nimeni nu stie cand va fi lansat serviciul, insa el va functiona pe retelele altor operatori, deci in final ramanem legati de calitatea serviciilor lor.

15 COMENTARII

  1. Pai este MVNO cam din toate punctele de vedere :). MVNO este tehnologia de implementare așa ca cei de la Cosmote au implementat un MVNO al lor peste rețeaua deja deținuta de ei. Este MVNO atâta timp cât Frog Mobile are total alt Carrier ID decât Cosmote si este înregistrat ca fiind un serviciu de Radio Difuziune. Cine deține rețeaua este irelevant, tot MVNO este 🙂

  2. MVNO are alt Carrier ID . Frog este doar un serviciu al Cosmote , cum era Alo al lui Dialog .

    Totusi e pacat ca sunt atat de putini operatori MVNO . In alte tari sunt cu zecile , batandu-se in preturi.

  3. Frog este in cel mai bun caz brand reseller . Atat timp cat nu are solutie de billing, core network , sau parte radio nu vad de ce ar fi mvno.

  4. Cam vechiuta stirea tinand cont de faptul ca serviciul este deja implementat de cateva luni bune. (ma refer exact la cei de la Enigma. PS Cineva de la ei si nu spun cine are un numar foarte tare: o7XX000000).

  5. Sunt curios cati or sa se aboneze la chestia asta. Vor avea aceeasi soarta ca si cartelele date acum ceva vreme la ziarul …Click parca (oricum, un ziar e-asta de 1 leu care il citeste lumea in metrou), era tot un fel de retea virtuala facuta pe spinarea celor de la Orange. A fost nebunie cu acele cartele, erau unii cumparau si cate 10 ziare (10 cartele). Acum lumea le-a uitat.

  6. Nu mi se pare util. De ce sa am mai multe numere pe un tel? Cand vrei sa suni probabil va trebui sa alegi reteaua. Iar daca ai mai multe telefoane cu acelasi nr, iti vor suna toate deodata. Iarasi nasol.