iOS 6 Maps afiseaza globul pamantesc intr-un modul foarte frumos

  Desi iOS 6 Maps nu are harti chiar atat de grozave pentru Romania sau multe alt tari de pe glob, dar are un modul interesant in care puteti vedea globul pamantesc si stelele dimprejurul sau. Alegand interfata Satellite a aplicatiei si facand un zoom out complet, veti vedea globul pamantesc precum in imaginea de mai sus si il veti putea roti dupa bunul plac. Desi nu vorbim despre o functie extrem de importanta, e bine de stiut ca ea exista.

26 COMENTARII

  1. de parca cineva se uita la globul pamantesc de la distanta aia. aplicatia maps o folosesc doar daca nu gasesc ceva in oras sau nu stiu unde ii o anumita strada. ca in rest pornesc pc-u si google maps rocks!!!!

  2. Ironia era la adresa Apple, desigur. De altfel e si normal ca un smartphone vechi de doi ani si jumatate de zile sa nu aiba aceeasi functionalitate precum unul lansat anul acesta, si nu vorbim doar de rea vointa, ci despre un hardware uzat moral.

  3. doamne…sa fii nebun sa dai atatia bani pe iphone 5 chiar daca as fii milionar in euro nici pe departe nu se compara sgs 3…… tot acelasi fuctii ca si iphone 4 are 5 nimic special decat body schimbat,si auzi ip4 invechit !!!! suntem cei mai fraieri ca le cumparam produsele apple care acelasi hardware ! nici navigatie nu ai pe ios 6 sa facut de tot rasu cu ios 6,daca nici maps si navigatie nu ai pe el pe smartfone de 4000 de ron………….pffffff sau dus la pamant.

  4. noi cei care suntem “nebuni” si platim atatia bani pe un iphone 5 preferam sa folosim brb,lol, etc. dar cand este nevoie sa punem si o cratima…
    globul acela pare urat rau:)

  5. @mihai de cate ori pe zi folosesti maps-ul? ai atins vreodata un ip5 de iti dai cu parerea sau esti doar un papagal care ai fost dresat sa spui ca “Samsung is za best” cand tu inca ai telefon alb-negru… google maps in primii ani era mult sub ce are momentan apple… stiu ca in fiecare visezi la ziua cand vei avea un iphone, dar mai ai de curatat buda multi ani pana atunci…

  6. Pentru toti carcotasii.

    Daca n-ar exista Apple cu al sau iOS si iPhone, la care nu ajung toti e drept, cu ce ati mai compara mult slavitul Android si petarda de sgs? Pai altfel cum v-ati da seama daca e bun sau nu?
    Ups, dar nu toti avem Logane, nu? 😉

  7. @mihai
    Un iPhone 5 are prețurile cam așa:
    iPhone 5 16gb FactoryUnlocked – 2448 RON
    iPhone 5 32gb FactoryUnlocked – 2796 RON
    iPhone 5 64gb FactoryUnlocked – 3143 RON
    Dar dacă vrei, tu poți sa mergi in shop sa-ti cumperi SGS III 🙂 Bafta

  8. & Thief. Pai si ce relevanta are pretul din San Francisco cu pretul din tara in care traim.
    Dupa ce este importat in europa primeste taxa vamala si adaos comercial si prin magazine apare la pretul de 3300ron cel de 16GB.

  9. @iUser
    Are relevanta dacă ai vreo cunoștință care sa îți poată aduce unul de acolo fără sa dai preț aproape dublu aici la noi!
    P.S. Scuze de Off-topic’uri zaone

  10. Se pare că au modificat puțin. Până ieri la zoom put complet erau câteva degradeuri de la negru la alb înconjurând pământul…

  11. Tot la iOS 4.3.3 raman. Cred ca update-ul o sa il fac la iOS 5.1.1 din cauza JailBreak-ului. Nu stiu daca iOS 6 merita inca. Astept iOS 7, poate cei de la Apple o sa se intoarca la Google sau o sa faca ceva mai bun.
    @mihai Bine ar fi sa avem noi iPhone 5 NeverLocked in banii aia.
    @zaone Pe iPhone 4 aceasta functie chiar nu este ? Urat din partea celor de la Apple.