Prima Pagina Apple Samsung publica acordul dintre Apple si HTC, iata continutul sau redactat

Samsung publica acordul dintre Apple si HTC, iata continutul sau redactat

  Samsung a obtinut dreptul de a publica o versiune redactata a acordului de licentiere incheiat de catre Apple si HTC, iar in acest articol aveti intreaga documentatie. Se pare ca Apple si HTC s-au inteles sa incheie un acord de licentiere non-exclusiva, fara posibilitatea de a transfera sau sublicentia respectivele brevete, insa printre ele nu se numara si cele de design. Apple se obliga sa nu dea HTC in judecata pentru anumite terminale, HTC se obliga sa nu copieze functiile sau design-ul produselor Apple si cam la asta se rezuma totul.

  Documentul publicat de catre Samsung are 140 de pagini, partile importante sunt desigur redactate si nimeni nu stie exact ceea ce este mai interesant.

 • Anonim

  In concluzie totul este echivalent cu bs

 • carpo

  Se baga samsung ca musca-n c….

 • AlexMihail

  Actul asta este de fatada,asa sa fie si ceva scris. Adevaratul contract “semnat” printr-o strândere de mâna in care termenii sunt respectati la sânge s-a facut intre cei doi CEO. Daca esti serios respecti o intelegere verbala nu mai trebuiesc jdemii de semnaturi.

 • sergiu

  @AlexMihail – ai fost de fata cand s-a semnat ? :)))

 • Damian

  O sa o pun simplu : FUCK YOU SAMSUNG !!! Stii doar sa COPIEZI !!!!

 • Marian

  Se stie ca toate afacerile se fac la o bere si intre oameni. Restul e maculatura pentru ziare sau juristi.
  Personal nu am nici un produs apple sau samsung ( nu aruncati in mine ca inca ma bucur de un rezistent telefon Nokia) dar cu siguranta in viitorul apropiat voi da banii pe o tableta, si inclin spre un ipad mini. Crede-ti ca va aparea vre-o data un JB pentru asa ceva?