Prima Pagina Apple Apple admite existenta unor probleme in procesul de update software al Apple...

Apple admite existenta unor probleme in procesul de update software al Apple TV-ului

  La scurt timp dupa lansarea iOS 5.1 pentru Apple TV utilizatorii au inceput sa se planga in legatura cu imposibilitatea de a actualiza software-ul folosind o conexiune de internet fizica si nu wireless. Acelasi lucru se intampla si atunci cand ei incearca sa vizioneze anumit continut din unele aplicatii terte ale App Store-ului, iar Apple a publicat un document de suport in care recunoaste existenta problemei. Apple spune ca problema a fost rezolvata in iOS 5.1.1 si le recomanda utilizatorilor sa faca update prin Wi-Fi, daca altfel nu pot, deci daca va aflati in aceeasi situatie stiti cu sa reparati totul.

 • Sebastian Vlaicu

  Salut,
  Nu am intampinat problema descrisa, insa update-ul 5.1.1 a durat foarte mult (peste 30 min).
  La un moment dat parea ca se blocase. Recomand multa rabdare celor care vor rula acest update.

 • Adrian Bucuresti

  Eu, dupa update-ul recent la 5.1.1, nu am mai reusit sa fac mirroring si nici sa folosesc aplicatia Remote (nu-mi mai gaseste Apple TV-ul).
  Iar inainte, cand aveam ATV-ul conectat prin cablu la net, aproape niciodata nu reuseam sa fac mirroring si mai mereu aveam probleme cu aplicatia Remote, care nu reusea sa-mi gaseasca ATV-ul. Dupa aceea, am scos cablul si de atunci tin ATV-ul conectat la net doar prin wi-fi.
  Precizez ca am ATV 3 (deci, fara JB) si iPhone 5 cu 6.0.1 de la Orange Shop, de asemenea fara JB.

 • Lucian

  Eu raman deocamdata la 5.0.2 poate apare jailbreak.Nu am avut probleme cu atv3 s-a conectat perfect cu ipad 2 si iphone 4s.

 • Gil

  Router care nu recunoaste protocolul folosit de iDevice poate fi un motiv de eroare. Am avut initial routerul wifi de la Romtelecom, un ATV 2 si o imprimanta wifi cu AirPrint… Nu am reusit sub nicio forma sa le fac sa functioneze: iP nu gasea imprimanta decat dupa reset router si imprimanta. Functiona decat o pagina si iar de la inceput cu aceeasi problema. ATV in aceeasi situatie… Deconectat conectat la curent si iP il vedea doar odata. La acel moment foloseam iP 4 OS 5.0.1 (cred )de la Cosmote. Rezolvare: cumparat un AirPort Extreme si totul functioneaza perfect. La acest moment folosesc ATV2/3 iP 4/5 imprimanta wifi HP ,Marantz AV5006 si iMac 2011 toate functioneaza flawless. Pentru imprimanta si receiver de preferat setare de LAN IP nu AUTO. La toate sunt cu OS up to date si conexiune wifi ( exceptand receiver care nu are wlan). Sper ca v-a ajutat.