Apple testeaza un iPhone 6 cu ecran de 4.8 inch, procesor A7 quad-core si design nou

  In urma informatiilor privind lansarea iPhone 5S in luna iunie a anului viitor, un analist american sustine ca Apple testeaza in momentul de fata mai multe prototipuri ale iPhone 6, unul dintre ele avand un ecran de 4.8 inch. Acest ecran ar fi Retina+, ar fi construit folosind tehnologia IGZO a celor de la Sharp, ar avea un proecsor A7 quad-core si un design modificat, butonul Home fiind eliminat in favoarea unei potentiale posibilitati de a controla dispozitivul folosind gesturi.

Several iPhone 6 prototypes appear to be floating around. The model with a 4.8″ screen is the most interesting. It has a Retina+ IGZO screen, a new A7 quad-core processor variant, and a new form factor with no home button. Full gesture control is also possibly included.

  E greu de crezut ca Apple ar putea lansa un asemenea iPhone pe piata, insa e foarte credibila informatia de mai sus, mai ales ca exista atatea terminale Android cu ecrane mari. Apple a testat si tablete iPad care aveau ecrane de diverse dimensiuni, deci existenta unor prototipuri cu ecrane atat de mari este mai mult decat posibila si nu ar fi exclus sa vedem anul viitor macar un iPhone cu ecran gigant.

67 COMENTARII

  1. Ee dracieee..pai ce facem aici..nu a aparut iPhone 5 nici de doua luni si deja vad o stire “Apple testeaza iPhone 6 versiunea galaxy s3..Apple e groaznica la capitolul asta..poate sa astepte si ea ca oamenii sa isi stranga bani pentru un nou model..? Sau macar sa ne lase sa ne reinnoim abonamenele..GAWD

  2. Si inca ceva in loc sa faca un ecran mai mare si etc mai bn ar implementa niste bateri mai capabile pt terminalele deja lansate si cred ca asa ar avea mai mult castig

  3. Mare prostie o sa faca Apple sa scoata un iPhone cu ecran asa de mare . Parca ii vedem intr-un an sau doi ca o sa scoata telefoane cat Galaxy Note 2 🙂

  4. Waw, iPhone cu ecran de 4.8 inch? Perfectii de la Apple pot testa asa ceva? Si de ce e nevoie de procesor quad-core cand iOS e atat de grozav, perfect? Din cate am citit aici, doar fraierestenii ce detin telefoane Android au nevoie de quad-core pt. ca Android e un SO atat de prost iar Galaxy Note II, spre exemplu, e cel mai prost terminal.

  5. Concluzia : totul se rezuma la bani! Clientul ca clientul … Da ceva bani nu facem? :)) asa ca fanii vin si pleaca ca in politica : azi sustin ideologiile x maine nu i mai plac si sustine y . E o vorba care rezuma totul : you win some , you lose some .

  6. A testa nu inseamna a pune in piata, a vinde pe intelesul tuturor! Insa, cum apare ceva despre Apple, fanii android se gudura ca orice maidanez in calduri! Bai baieti, pot testa si avioane, prototipuri, samd, asta nu inseamna ca vor fabrica orice in serie! Au mai testat in trecut, reamintesc acest lucru celor cu probleme de memoria, unde, chiar aici, in idevice.ro au fost prezentate acele modele sau incercari de design! Nimic nou, doar ura tipic romaneasca tastata rapid, pentru a spune ceva, fara esenta, pe un site unde de discuta despre Apple si cam atat! 😉

  7. Pentru mine e clar trebuie sa imi iau mingiuta de pingpong si sa învăț acest sport , se pare ca vom avea echipamentul la purtător

  8. Nu cred ca apple va lansa un iphone cu un display mai mare de 4 inchi o foarte mare perioada de timp…Cine vrea display mare poate opta pt ipad mini

  9. @zaone: Mulți oameni spun ca IPHONE 5 este cel mai prost telefon si ca Samsung S III este de 30 ori mai bun , este adevărat?

  10. Apple mai invata si din greselile altora, spre exemplu Samsung avea o tableta destul e buna dar cam scumpa la care a renuntat, si aici vorbim de Samsung P6800 Galaxy Tab 7.7 inch, care costa, asta pana sa apara iPad mini, cam vreo 2500 RON. Cinstit sa fiu ma cam batea gandul sa o cumpar dar costa cam mult cash asa ca am luat mini-ul. Concluzia finala e ca Apple a ghicit cam ce era lipsa pe piata si asta a scos. Asa ca hai sa nu mai dam aiurea cu presupusul pentru ca Apple studiaza piata si proiecteaza design-uri futuriste de ramanem de fiecare data cu gura cascata.

  11. cred ca o companie de genul asta testeaza anual sute de produse care nu apar pana la urma. in mod normal se face un studiu de piata inainte de a lansa asa ceva. poti construi cateva bucati le testezi pe ceva grup experimental vezi daca merge etc

  12. Daca fac bezelul mai mic, cum e la Iphone 5, ar putea sa bage un ecran mai mare.
    Eu unul as fi interesat, pentru ca ecranul de 3.5 inch sau cel de 4 inch alungit mi se par cam mici pentru multe pagini web, pentru filme, jocuri sau programe. Si poate introduc intr-o versiune ulterioara IOS multiview. Nu poate sa zica nimeni ca nu ar fi incantati de asa ceva!
    Cu zvonurile astea incepe totul. Trebuie sa fie o farama de adevar. Cand au aparut primele poze spion si informatii despre Iphone 5, 90 la suta erau dezamagiti, dar acum sunt f incantati.
    Cat despre butonul fizic Home, trebuie sa recunoastem ca este una din primele chestii care se strica la Iphone. 3 am avut, toate 3 au avut probleme.

  13. In urmatorii 2-3 ani nu cred ca vor scoate asa ceva. Ar trebui sa scada perioada de lansare a unui nou terminal sub 10-12 luni ! Si cum mai zicea cineva si am mai reclamat si altadata e : marirea bateriei !

  14. Unde au disparut cei care ziceau ca un telefon cu un ecran cu diagonala de peste 3.5″, cel mult 4″, este hidos/urias/paleta de ping-pong? Ma mir, pana mai ieri sustineati ca Apple va place in mod deosebit pentru marimea display-ului, iar acum constat cu stupoare ca asteptati cu nerabdare un iPhone de genul… 🙂

  15. @Miki Good point! Eu unul imi sustin parerea ca un display de 3.5 inch esre super ok. Pe iPhone 5 nu am umblat ca sa imi dau cu parerea daca este usor de utilizat sau nu. Poate o sa pun mana pe unul cat mai curand. Si cred ca nu sunt singurul care am aceasta parere.

  16. Miki cand ceva e f bun si toti sunt multumiti nu are logica sa schimbi ! Dar cand asta e tendinta nu ai alt remediu decat sa te adaptezi ! Dar si adaptarea trebuie sa fie cu tact si profit …in sens : “adecvat “

  17. @ss33
    Cred ca Apple este o companie atipica fata de ceea ce stim sau vedem in piata in acest moment. Din ce am citit pe vremea lui Jobs (probabil si acum) nu se testau produse in “blind teste” sau in forumuri. Produsele apple sunt pentru cei care nici nu stiu ca au nevoie de asa ceva dar in momentul in care le descopera nu se mai despart de ele…asta o zice si Cook recent intr-un interviu citandu-l pe guru Jobs. Mi se pare ca “lumea minunata” a creatiilor apple s-a invartit in jurul unui singur om: Joy Ive.

  18. @Deny Jony Ive , nu Joy Ive 🙂
    @Sergiu Aplicatia iDevice nu cred ca este optimizata inca pentru ecranul Retina din iPhone 5 :). Presupun 🙂

  19. tot ce e lansat in piata e 16:9 inclusiv iphone 5, pana si note 2 a venit la 16:9; lasati naibii latimea si considerati un raport L/l cvasiaceptat; concentrati-va pe dimensiunea totala, pe procesor si OS; spune tu zaone ca eu ma pierd in detalii.

  20. Mai baieti, voi in loc sa va bucurati ca Apple ofera posibilitatea ca fiecare sa isi cumpere ce dimensiune doreste incepeti si ii spurcati ca niste copii de la gradinita.
    Eu m-as bucura enorm ca Apple sa scoata un iphone cu diagonala ecranului de 4.8 inci. Ar fi foarte multe avantaje:
    – in primul rand pentru consumatori… ar fi mai multe optiuni, si asta nu e un lucru rau. Aaaa… ca nu si-l mai cumpara Gigel, sau Ghita, sau etc? Bravo lor…
    – va disparea subit controversa cu “paletele de pingpong”, pentru ca fanii Apple vor constata ca “diagonala de 4.8 inci este perfecta”, si ii vor injura pe aia de la Samsung ca au copiat designul iphone…
    – sunt sanse mari ca eu insumi sa imi cumpar un iphone 🙂 Da! Mi-as cumpara un iphone cu ecran mare, pentru ca este foarte comod sa lucrezi pe un ecran mai mare. Si nu ma ironizati cu “cine vrea ecran mai mare isi ia mini ipad”.

    In opinia mea, Apple ar face o miscare excelenta sa mareasca dimensiunea ecranului, desi cred ca vor trebui sa schimbe celebra rezolutie 640*940 si asta va afecta ecosistemul de aplicatii, stiti voi… fragmentare, etc.

    Bucurati-va ca Apple lasa din orgoliu si aroganta, si intelege ca daca cineva a spus ca diagonala de 3.5 inci este perfecta, asta a fost la acea vreme…

  21. Bah, fratilor, unii comentati doar sa va aflati in treaba. In primul rand, articolul contine un cuvant magic, adica “testeaza”. Ce e asa de wow faptul ca Apple testeaza una sau alta. Chiar aici pe site ni se spunea de multe alte produse testate de Apple care nu au vazut niciodata lumina zilei, sau nu au fost populare. In al doilea rand, chiar daca Apple ar scoate un asemenea produs anul viitor, asta ii va asigura un mai mare profit si o mai mare popularitate pentru ca sunt destui “chiori” carora le place ecranele de nspe mii de inchi. Apple are doar de castigat iar “dusmanul” doar de pierdut, deoarece un astfel de telefon va fi facut bine, “cu capul”, nu cu partea dorsala precum multe produse ale concurentei. Sper ca acum intelegeti cum sta treaba.

  22. Scuze de Offtopic dar astea din poza sunt iPhonurile tale? Nu ai folie pe ele? Ai idee cu ce se poate retusa marginea neagra de aluminiu dupa o cazatura? Se vede argintiul de dedesubt. Bumpercase n-o sa-mi pun niciodata pt ca sunt mari si se “agatza” de buzunar. Am folie pe ambele partzi dar pentru marginea neagra de aluminiu trb o protectie sau o vopsea neagra. M-am uitat intr-un Apple Store si telefoanele expuse erau mai uzate pe margini decat al meu. Proasta idee cu vopseaua neagra care se duce la prima cazatura. Exista vreun articol pe tema asta? O sa caut.

  23. Ba da haterilor, daca il face mai mare decat i5, devine o caramida, sau paleta de ping-pong exact ca plasticariile de la Samsung ! Am raspuns in special amicilor ca “florinis”.

  24. @AKK
    mai taci ca vorbesti numai tampenii,te faci de ras pe toate blogurile,am vazut ce comentarii de cacao ai lasat pe yoda :))esti prea fanboy

  25. Poate ne concentram si incepem sa scriem in romaneste, dupa atata amar de ani prin scoli gratis 😉 Apoi, ma distrez cum unii participantii la traficul pe idevice.ro nu citesc si comentariile anterioare, repetand acelasi format de idee, Apple sucks, Samsung the best… 😀

  26. Nu Lucian apple nu va copia nimic din lumea celor cu ochi mici si ingusti dar ii va pune la munca sa le faca capodoperele cu standarde inalte .Iphone cu tot ce inseamna el cu bune cu rele per total este un gadget destul de reusit poate peste multe telefoane de la concurenta dar si cei cu ochi mici si oblici le furnizeaza toate componentele le si manufcatureaza telefoanele si celelalte ideviceuri si chiar concurenta a urcat …si ca sa nu zic ca a depasit iphoneul ,cel putin l-a egalat in mai toate privintele ….iar de copiat stai linistit ca toata lumea a copiat de la toata lumea

  27. nu i intleleg pe cei ce tot o ard pe aici cu samsungul lor… ce este mai bun etc etc, nu am intrat niciodata pe un forum dedicat utilizatorilor de samsung pt ca nu ma pasioneaza samsung si nici nu o sa intru. cat de idiot trebuie sa fi sa intri pe un asa forum dedicat samsung si sa spui ca iphonul este mai bun. a inebunit lumea :)))))

  28. Acum serios , cei cu Android-ele lor sa plece de pe acest forum. Scrie pe undeva PHANDROID / Android Forum si nu vad eu ? Plecati pe forum-urile voastre si lasatine pe noi cu iDevice-urile noastre :).
    @zaone Scuze de reclama la cele 2 forum-uri de AndroShit-uri , dar sunt foarte enervanti cei cu Android si sa le zic unde sa se duca si ei macar !

  29. @LucianC Chiar ca ne-am indepartat de la subiectul initial. Este vina celor care vin pe aici cu Android si spun ca Apple a copiat chestia cu marimea display-urilor de la Samsung 🙂

  30. @Sorin LucianC doar ne-a avertizat ca deviem de la subiectul initial : iPhone 6 cu chipset A7 si ecranul T-Rex de 4.8 inch 🙂

  31. @Mihai: Multumesc Mihai, ma bucur ca mai exista si oameni cu bun simt pe acest forum. Iar pe Dl.Sorin lasa-l in plata Domnului.