Prima Pagina Angry Birds Rovio va lansa in 2016 un film Angry Birds

Rovio va lansa in 2016 un film Angry Birds

  Anul trecut au aparut primele zvonuri care dadeau drept sigura lansarea unui film Angry Birds, insa se pare ca abia peste 3 ani de zile il vom vedea in cinematografe. John Cohen, producatorul filmelor din seria Despicable Me, este omul care va produce filmul pentru compania finlandeza, el va fi ajutat de David Maisel, producatorul executiv al filmelor din seria Iron Man, iar abia in anul 2016 vom putea viziona filmul in cinematografe.

December 11th, 2012 — Santa Monica, California — On the third anniversary of the release of Angry Birds, Rovio Entertainment announced that Despicable Me producer John Cohen has signed on as producer of the upcoming Angry Birds movie. David Maisel, former Chairman of Marvel Studios and executive producer of Iron Man, will be executive producer of the feature film, coming to theaters in summer 2016. The film will be produced and financed by Rovio Entertainment.

  In comunicatul de presa publicat astazi cei de la Rovio nu precizeaza detalii in legatura cu modul in care va fi facut filmul, sau ceea ce vom vedea in el, dar 3 ani ne despart de premiera sa, deci este timp. Avand sute de milioane de utilizatori in intreaga lume si zeci de milioane de fani, filmul va fi cel mai probabil un succes, mai ales ca in echipa de productie au fost angajati producatorii unor filme foarte populare.

 • Seb@stian

  Daca in 3 ani angry birds o sa mai fie popular…

 • Andi

  Si eu cred ca apare tarziu .. acum dadeau lovitura daca faceau o surpriza . cred xD

 • Razvan

  Cert e ca apare inaintea WoW, the movie, ceea ce cam trist

 • motoi bogdan

  mda.. sigur, sa facem un film si cu snake-ul de pe nokia 3310
  niciodata n-am priceput poanta cu angry birds si ce anume au bagat in jocul ala de a innebunit toata lumea dupa el.
  astept cu nerabdare si un film dupa mario. Imi si imaginez un zidar roman tanar in rolul principal, proaspat intors din italia, concediat de sefii lui dupa ce naiba stie ce fumase la locul de munca de vedea bufnite si maimute cu aripi iesind din podele si incerca sa-si dubleze salariul lunar dandu-se cu capul de peretii din care cadeau in mod miraculos banuti din aur de 24k.

 • kJR

  @motoi exista filmul cu Mario …si are niste actori f buni in el, insa este un kkt de film… Pana si Bob Hoskins a recunoscut k este filmul pe care regreta ca l a facut :)))
  Eu vreau un angry birds cu brad pitt, angelina jolie, johny deep si daca se poate echipa din Ocean’s 11 pe post de porci :)))) iar helen b carter sa fie un pui d ala albastru ca si asa ii place sa se multiplice :))))))
  Abia astept sa nu l vad… Aaa si sa fie regizat de q tarantino … asa sigur va avea succes