Prima Pagina aplicatii Google Maps are o metoda interesanta de a trimite feedback pentru utilizare

Google Maps are o metoda interesanta de a trimite feedback pentru utilizare

  Aplicatia Google Maps lansata astazi in App Store are un sistem interesant pentru a trimite feedback catre companie. Daca in timpul utilizarii aplicatiei scuturati telefonul veti vedea mesajul de mai sus care va atentioneaza ca puteti trimite feedback la Google daca aveti o problema in a utiliza aplicatia. Ideea companiei este interesanta, ea mizand pe faptul ca scuturarea terminalului in timpul utilizarii ar putea sugera faptul ca utilizatorul are o problema.

  Nu stiu ce alte aplicatii din App Store au asa ceva implementat, insa din punctul meu de vedere ideea este buna si cred ca in iOS 6 Maps ar trebui sa o regasim.

 • Klaudinho

  Yahoo messenger da buzz la scuturare … 🙂

 • Yea, but it’s not the same. Asa si aplicatia Music schimba melodia la scuturare. Aici e ideea de a activa un meniu de feedback cand scuturi aplicatia, totul in ideea ca esti nemultumit de functionalitatea ei.

 • NicKel

  Bine totusi ca au inclus si optiune pentru dezactivare… nu toata lumea agreeaza tipul asta de “shake to something” 😉

 • motoi bogdan

  daca folosesti “maps” pentru navigat cu masina pe la noi… apoi foarte bine ca o poti dezactiva, ai trimite “feedback” la greu la cate gropi si santuri sunt prin drumurile noastre.
  google a copiat administratia drumurilor de la noi, ei au dezvoltat originalul “scutura-ti masina pentru a trimite feedback”. Am o groapa imensa pe strada unde lucrez, sa vezi cat “feedback” trimit zilnic soferii de aici.

 • NicKel

  @motoi bogdan: +1 (valabil si pentru “Shake to Buzz” de la aplicatia Y! Messenger) 😀