Prima Pagina aplicatii Iata cum poti utiliza aplicatia Google Maps in fullscreen pe iPad

Iata cum poti utiliza aplicatia Google Maps in fullscreen pe iPad

  Ieri a fost lansata in App Store aplicatia Google Maps pentru iOS, extrem de multi utilizatori s-au bucurat sa o vada in magazinul Apple, insa din pacate ea a fost conceputa pentru a functiona nativ doar pe iPhone/iPod Touch. Google a promis ca va lansa o versiune pentru iPad in viitorul apropiat, insa pana atunci aplicatia poate fi utilizata doar in 2x mode pe tableta. Desi acel mod va ofera macar posibilitatea  de a rula decent aplicatia, tweak-urile RetinaPad si Full Force va permit sa afisati aplicatia pe intreg ecranul tabletei iPad.

  Din pacate tweak-urile trebuie instalate din Cydia, deci trebuie sa faceti intai jailbreak, insa daca aveti o tableta jailbroken pe iOS 5.x, atunci veti putea rula fara probleme aplicatia. Nu se stie cand va lansa Google o versiune nativa pentru iPad a Google Maps, asa ca deocamdata aceasta este cea mai buna alternativa pentru cei care au tabletele jailbroken.

 • liviu’s

  Zaone dar cum se numeste aplicatia in appstore? Eu scriu google maps si da altceva adica alte maps dar nu google maps. Mersi…

 • madmaxady

  intra in pagina de pe idevice unde zaone prezinta google maps si da-i acolo “descarca din appstore” si te directioneaza la ea. uite pagina: http://www.idevice.ro/2012/12/13/google-maps-pentru-ios-a-fost-lansata-in-app-store-video/

 • madmaxady

  daca ai ipad sau ipad mini nu o gaseste deoarece aplicatia este pt iphone/ipod. trebuie sa selectezi de sus iphone apps cand o cauti.

 • Zelpix

  Pai nu am inteles acest articol. De ce as instala Google Maps sub ios 5. X . X cand o am nativ deja?.
  Iar sub ios 6 nu are rost ca nu poti face jailbreak.

 • Lol, daca instalezi aplicatia afli de ce merita sa o utilziezi pe iOS 5.

 • Zelpix

  Pai daca o am deja nativ, de ce as mai vrea sa instalez inca odata?

 • Pentru functionalitatea noua? Dar daca aia nativa are turn-by-turn si interfata frumoasa, e ok.