Prima Pagina Apple Asa ar arata o carte de credit produsa de Apple

Asa ar arata o carte de credit produsa de Apple

via.

 • Rares

  Zaone,nu le mai idei ca acum le breveteaza si pe astea :))

 • iRunaway

  Nu le mai da idei, ca le fura Samsung si pe astea.

 • chatagra

  Nu scrie nicaieri dar e facuta din gorilla glass III …si daca nu folosesti un bumper sau un smart cover la ea risti sa se sparga daca o scapi pe jos 😛

  PS. Comform ultimelor zvonuri datorita folosirii unei benzi magnetice proprietare Apple acest card nu este citit de toate pos-urile din magazine .Apple spune ca nu este o problema si recomanda magazinelor cu pos-uri incompatibile upgrade-ul la noile IPos la un pret promotional de numai 9999.99 $.

 • Salutate tuturor!
  Stiu ca postez unde nu trebuie si ca ar trebui sa postez aceasta intrebare pe un forum de specialitate, dar sper ca Zaone sa imi inteleaga problema.
  Am un MacBook Air 2008 si vreau sa am pe el aplicatia Find my Mac cum am pe iPhone si pe iPad. Problema este ca am conectat mac-ul la iCloud, e totul ok. Aplicatia Find my Mac e bifata in setari, dar pe icloud.com nu imi apare macul, doar iPhone-ul si iPad-ul. Ce sa fac sa functioneze?

  Va multumesc anticipat!
  Am un MacBook Air 2008 si vreau sa am pe el aplicatia Find my Mac cum am pe iPhone si pe iPad. Problema este ca am conectat mac-ul la iCloud, e totul ok. Aplicatia Find mu Mac e bifata in setari, dar pe icloud.com nu imi apare macul, doar iPhone-ul si iPad-ul. Ce sa fac sa functioneze?

  Va multumesc anticipat!

 • Sebi

  Aia e gluma, cathagra?

 • Hybrid

  Un card Paypal ar fi mai de ajutor 🙂