Robot Dragonfly – libelula care este controlata de iPhone (Video)

[vimeo]http://vimeo.com/52703425[/vimeo]

  Robot Dragonfly este proiectul unei drone zburatoare care are forma de libelula si este controlata printr-o aplicatie disponibila pentru platforma iOS si Android OS. In clipul video de mai sus aveti descris proiectul disponibil in momentul de fata pe platforma Indiegogo si trebuie sa recunosc faptul ca el este extrem de interesant. Drona este atat de mica incat incape in buzunar, iar aplicatiile facute pentru ea vor putea afisa harti interioare ale cladirilor, ea va putea “patrula automat” prin ele si se anunta a fi un produs pe care multi si-l vor dori.

Our prototypes have gone through multiple design cycles. We’ll be offering a number of Apps that the users can download from Google Play and App stores to perform pre-defined operations like: Indoor mapping, automated patrolling and more. If you’re an entrepreneur, you can literally kickstart your own Next-Gen application market using our Software Development Kit (SDK). If you are a researcher or a hobbist, skip to the next most versatile and compact platform to do your research. Create your own remarkable Apps on the coolest robot on the market!

  Desi in mod normal produse de acest gen vedem doar in filmele cu spioni, o echipa de ingineri incearca sa le aduca publicului larg si o vor face pentru ca au strans de 7 ori mai multi bani decat aveau nevoie pentru a termina proiectul Nu se stie deocamdata cand va ajunge drona pe piata, insa de indata ce apare va voi anunta.