Vom avea untethered jailbreak pentru iOS 6.0.1 si 6.0.2 de Craciun?

  Astazi i0n1c se tine de glume si intr-un raspuns dat cuiva pe Twitter da de inteles ca va publica o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 6.0.1/6.0.2, insa va recomand sa nu va bazati pe ce spune el. i0n1c are obiceiul de a vorbi aiurea pe Twitter doar in ideea de a isi bate joc de interlocutori si de aceasta data eu sunt sigur ca face exact acelasi lucru, hackerul spunand clar ca prefera sa vanda exploit-uri pentru sume mari de bani sau sa le tina pentru el in loc sa le transforme in solutii de jailbreak.

  Alaturi de i0n1c il avem pe p0sixninja care printr-un tweet da deasemenea de inteles ca o solutie de untethered jailbreak ar putea ajunge in curand la utilizatori. Spre deosebire de i0n1c, p0sixninja nu isi prea bate joc de utilizatori, insa el nu mai face parte din Chronic Dev Team, deci nu priviti informatiile sale ca fiind sigure, insa nu le considerati 100% incorecte. V-am spus ca o solutie de untethered jailbreak are sanse mari sa apara pana in 2013, insa lansarea iOS 6.0.2 a complicat lucrurile si exista doua posibilitati. Fie hackerii vor lansa acum o solutie compatibila doar cu 6.0.1 si vor ignora 6.0.2 partial sau completl; fie solutia de untethered jailbreak va fi amanata pana va fi compatibila cu 6.0.2, aceasta din urma decizie plasand lansarea undeva in 2013.

27 COMENTARII

  1. @myrcyone

    Ios ca ios dar de exemplu eu mi-am cumparat ps-vita de cand a aparut, cu banii jos vorba aia si a prins praf mult…nici pana acum nu a aparut un cfw pentru el, asa ca noi sa fim sanatosi, de bne de rau apare pana la urma.

  2. La cat costa un Iphone sa le fie de cap k fac asta unui tel kr se vrea a fi in top.poate face multe….. Dar e limitat….noroc d JB shi traiask Cydia

  3. Este clar ca nu vor lansa nimic. Prostia astora de la apple, ca altfel nu ar mai exista heckerii astia si glumele lor de prost gust. Daca astia de la apple ar da posibilitatea de a cumpara gift carduri cu paypal sau cartele…

  4. Am in tel jocuri aplicatii de 150$ jailbreak doar ptr pers cu tel codat sunt de acord ,restul platiti munca developerilor nu asteptati totul mocca

  5. p0sixninja e un tip la fel de increzut ca i1onic, siguranta privind data lansarii unui viitor jailbreak o sa apara doar din postarile membrilor dev team.

  6. @Mihai PS Vita prinde praf ? Uncharted Golden Abyss , Little Big Planet , Gravity Rush , Metal Gear HD collection , Resistance , COD , Sound Shapes , Assasins Creed Liberation mai enumar ?

  7. Calin parerea mea e ca tu esti in plus pe acest forum;)dak nu te intereseza jb sau orice altceva dc mai intri pe subiectul asta???

  8. @zaone am un iphone 4 cu ios 6.0 pe el si am incercat sa ii fac downgrade la 5.1.1,dar redsn0w imi zice:found device in dfu mode instead of recovery mode.ce pot sa ii fac?:)

  9. @ Drara: eu am patit la fel si am rezolvat problema ori prin a reconecta internetul, ori prin restart la pc si ai grija sa NU fie pe portul USB 3.0. Bafta !

  10. @Mihai Normal ca prinde praf. Ar trebui sa vina cineva sa faca toata treaba in locul tau. Exista eCFW de ceva vreme dar e grele cu cititul informatiilor. Plus ca hai sa ne cumparam consola de 1200 de Lei si sa ne uitam la ea ca suntem romani si avem in sange pirateria. Pune mana si apuca-te de colindat ca sa strangi bani de 2-3 jocuri :)) O ardeti cu jb-ul atat cand tot ce vreti este o metoda de a instala aplicatii moka.

  11. Fratilor, JB nu e un “feature” al Iphone-ului. Nu poti sa cumperi un produs in speranta ca cineva il va “sparge” ca sa il configurati cum vreti si sa luati aplicatii moca. Iphone iti da un sistem inchis, deci take or leave it. Daca nu va convine treceti la Android.

  12. @vlad nu merge :(…am tot incercat,dar imi zice acelasi lucru.la un moment dat mi-a apartut in redsn0w:”connected:iphone 4(soft dfu mode)”.chiar nu mai pot sa stau cu ios 6.ma poate ajuta cineva?

  13. chinezu si alti destepti cu 3 clase ca tine > jb nu inseamna aplicatii moca. Si din moment ce jb este legal (cauta in dex definitia) inseamna ca il cumpar in speranta ca cineva il va sparge pentru ca merita si pentru ca este dreptul meu din moment ce dau 40kk pe el si da am 4s 64gb sa mori. Dupa ncsettings sufar cel mai mult pentru ca trebuie sa stau prin meniuri sa activez o amarata de setare. Si apropo am avut desire s, S2 si one x asa ca am ceva experienta in ale androidului doar ca recunosc ce este mai bun si in iOS nu simt lagul ca pe android. Degeaba ai 4 nuclee si ram ca taranul daca tot simti acel lag si iti reporneste telefonul cand ti-e lumea mai draga.

  14. myrcyone, da ai dreptate dar android are virusi mai multi decat windows si iOS nici macar unul….
    si android nu ofera servicii cloud ca daca nu era cloudul nu trebuia sa JB si JB exista si la PlayStation deci nu va mai impacientati atata ca PS-ul e minunat (desii nu poti pune piraterii) iPhone-ul e o prostie ca e iPhone

  15. Serios sunt uni chiar idioti. Sunt satul de tarani cu android,sunt satul de cei cu aere de galaxy sau one x. Am galaxys 3. Si vreau sa zic ca este praf. Doar faptul ca este la sms gen iphone ma face sa il pastrez. Aplicati nu cred ca pot sa tin pe el ca sunt degeaba. Jocurile la jumate de ora se stinge si face pe prostul. Am si ipad care stau 8 ore fara intrerupere pe el si deabia simt ca se incalzeste. Sa nu zic ca stau si joc intruna si niciodata nu am avut probleme sa se stinga. Am dat iphone 4s si am luat galaxy s3. Greseala asta mi.o voi aminti mereu. Aveti iphone atunci nu renuntati ptr galaxy niciodata. Conteaza ca ai ram si memorie mare cand sistemul iti cere ca la nebuni? Ios este unicul…curat niciodata nu va face probleme. cu jailbreak mai face ca orice sistem umblat in el. Androidul este o eroare de cand a iesit. Virusat cu multe buguri in sistem…poate peste ani se va mandri si el ca este stabil. Acuma nu este. Ei deja mai au oleaca si intrec ios cu varianta de soft…asta incepand mai tarziu si fara o istorie in spate. Venim si spunem ca android este belea de bun si este no 1. Hai sa radem cu toti de cat de prosti suntem sa credem asta. Hai sa gandim mai mult si sa ne amintim asta. Ce este mai scump este si mai bun. Ce este mai ieftin dureaza cat pretul. Cei cu ANDROID ii sfatuiesc sa tine in mana cateva zile un ios. Dar nu iphone 2 sau 3 ca sunt depasite. Macar un 3gs si veti fi multumiti de el. Problema la noi cu iphone este reteaua cosmote. Bn cosmote este prost la semnal si la htc. Chiar si un amarat de LG nou doar de vorbit se auzea foarte prost. In alceva nu vei gasi probleme pe un iphone. Durabil ,stabil si cu un aspect foarte dragut. Nu asta ne dorim cu toti?

  16. Ne dorim un telefon si un sistem in care sa avem incredere. Uitativa pe youtube care din el este ma durabil. Care atunci cand cade se sparge primul. Va zic eu…Galaxy S3. Si vai buzunarul lui de amarat caruia ii cade s3. 800ron sa ei un touch complet. Vrei si garantie mergi la un atelier gsm si vei mai da 150.