Auxo va aduce un task switcher mult mai bun pentru iDevice-urile noastre (Video)

[youtube]http://youtu.be/J4Q_97exnJk[/youtube]

  Acum cateva saptamani cei de la TheVerge au prezentat conceptul unui task switcher pe care Apple ar trebui sa il implementeze in iOS. Apple nu va face acest lucru, insa un tweak numit Auxo va schimba task switcher-ul nativ in cel pe care il vedeti in clipul video de mai sus. Tweak-ul implementeaza in task switcher afisearea unor screenshot-uri mici ale ecranului aplicatiilor deschise in background, deschiderea lor facandu-se prin selectarea acelui screenshot, inchiderea facandu-se cu un swipe si partea interesanta este ca putem inchide simultan mai multe aplicatii folosind un swipe cu mai multe degete.

  In afara celor mentionate anterior, Auxo ne atentioneaza atunci cand incercam sa inchide o aplicatie care ruleaza continut multimedia in background, de exemplu, si pe langa toate acestea el are implementat un nou sistem de control pentru muzica si cateva toggle-uri pentru functii ale iOS. Sistemul de control al aplicatiei music este mult mai bine configurat, afiseaza mai multe informatii despre melodie dar si un artwork, iar in cazul toggle-urilor vorbim despre cele mai importante functii care pot fi activate/dezactivate de acolo.

  Tweak-ul este extrem de bine gandit, este deocamdata compatibil doar cu iOS 6 si va fi util abia cand vom avea o solutie de untethered jailbreak pentru aceasta versiune a iOS.