Castiga o multifunctionala Brother care poate fi controlata de un iPhone sau o tableta iPad

  Brother este un producator japonez de multifunctionale, imprimante si alte echipamente asemanatoare, iar in ultima vreme a promovat intens ideea utilizarii formatului A3 pentru printarea documentelor. Formatul A4 este acea foaie normala de hartie pe care o stim cu totii, insa formatul A3 va aduce in fata o foaie mai mare in care toate lucrurile au ceva mai mult sens. Pentru a promova o noua gama de multi functionale cu cerneala special concepute pentru formatul A3, cei de la Brother au decis sa organizeze un concurs pe Facebook, cadoul fiind o imprimanta.

  Probabil nu stiti acest lucru, insa folosirea formatului A3 creste cu pana la 141% eficienta business-urilor prin reducerea timpului alocat tiparirii, reducerea costurilor prin imprimarea automata pe ambele parti ale unei coli (duplex) si prin cartuse de cerneala cu randament dedicat. Daca asta nu v-a convins, atunci va spun ca imprimantele celor de la Brother sunt echipate cu touchscreen-uri, se pot conecta la retele Wi-Fi si cu ajutorul unor aplicatii pentru iOS si Android OS va simplifica procesul de printare a documentelor.

  Imprimantele celor de la Brother se adreseaza in principal firmelor mici si mijlocii, insa oricine poate beneficia de tehnologia lor in propria casa si cu propriul terminal mobil. Oferta celor de la Brother o puteti descoperi aici, iar in aceasta pagina aveti concursul derulat impreuna cu Discovery Romania, premiul fiind o multifunctionala A3.

10 COMENTARII

  1. @Mervey Daca incerci sa deschizi aceasta pagina pe un computer functioneaza perfect … in schimb pe telefon da eroare!

    @Zaone – cred ca este o problema de postare a acestei informatii privind faptul ca de pe calculator functioneaza iar de pe telefon nu!

    Numai bine