Prima Pagina aplicatii SBSettings ajunge in App Store, dar nu asa cum crezi

SBSettings ajunge in App Store, dar nu asa cum crezi

  Lista tepelor din App Store continua astazi cu o aplicatie care pretinde a fi SBSettings-ul utilizat de sute de mii de utilizatori care fac jailbreak iDevice-urilor. Din pacate aplicatia este doar o simpla teapa prin intermediul careia un dezvoltator incearca sa pacaleasca utilizatorii care achizitioneaza aplicatii din App Store, asa ca feriti-va de ea. In concluzie, SBSettings – SpringBoard Settings este o teapa si ar fi bine sa va feriti de ea.

Thanks to Dan U.

Welcome to convenience! Move your important toggles directly into Springboard where they are always available instantly even while other apps are running.

✓ Notification center integration ios5
✓ Customizable drop down window
✓ Show date and memory on statusbar
✓ Many themes available
✓ Many 3rd party widgets available. 

You can swipe the statusbar to bring down the main window. You can configure in activator settings other methods of opening the SBSettings window. You can integrate into ios5 notification center using notifications in settings app. Customize it to your liking!

 • Alin84

  Poate totusi o sa apara JB-ul pt iOs 6 zilele astea… Si atunci o sa-l avem pe cel bun.

 • eusuntdavid

  jailbreak de craciun ::X:X

 • Claudiu daniel

  Si mai costa si 1.79€ !!! Si mai e una care are iconita la fel ! Si la fel costã!!! Zaone ar trebuii sa faci o sectiune ceva , gen SUPER TEPE sau AVETI GRIJA LA TEPE !!

 • Raptor

  inca nu au facut update-ul la SBSettings pentru iOS 6.0.1 merge doar partial, am instalat un inlocuitor – NC Settings – nu are toate optiunile lui SB Settings dar merge bine. Am 6.0.1 cu semijailbreak , adica daca dai restart iti porneste dar nu poti sa folosesti nici o aplicatie care e facuta cu jailbreak, tot e ceva decat deloc, pana ajungi acasa sa il boot-ezi. Pentru mai multe info scrieti aici..

 • Maryusz

  Raptor cu ce ai reușit sa faci semijb? Cu ce prog?