Craciun Fericit!

  Echipa iDevice.ro va ureaza un Craciun Fericit plin de bucurie si clipe frumoase petrecute alaturi de cei dragi. Fie ca Mosul sa va aduca tot ceea ce va doriti, inclusiv o solutie de jailbreak, si fie ca spiritul Craciunului sa va umple inimile!

131 COMENTARII

  1. Craciun fericit si voua celor de la iDevice si eu unul astept de la Mosul(iDevice) un update pt iPhone 5! 🙂
    Toate cele bune!

  2. Multumim frumos si personal iti multumesc si te felicit pentru munca depusa ! Am invatat multe lucruri frumoase si interesante! Sarbatori fericite maestre!

  3. La multi ani tuturor ( posesori de idevice-uri si posesori de Samsung-uri). Sa va dea Domnul minte multa sa nu va mai certati.

  4. Sarbatori fericite tuturor detinatorilor de iDevice-uri si nu numai ! Sa speram ca vom primi si o solutie de jailbreak pentru iOS 6 ca sa pot sa dau si eu update !

  5. Va urez si eu un Craciun fericit alaturi de cei dragi, sa aveti parte de tot ce-i mai frumos si mai bun in lume, sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu fiecaruia ce-si doreste. Sarbatori fericite!!!

  6. De Craciun ,fii mai bun shi iubeste cei frumos shi manank sanatooooos porcul cel voios,cam scapat de Apocalipsa shi am avut tot anul lipsa….hi hi hi