Viitoarele Mac Mini ar putea fi asamblate in SUA de catre Foxconn

  Apple va incerca sa aduca in SUA o parte din procesul de fabricare a produselor sale si se pare ca Mac Mini-ul va fi primul Mac asamblat in America. Foxconn este partenerul Apple care ar putea construi fabrici in SUA pentru a asambla Mac Mini-ul, chinezii avand deja 15 locatii operationale in tara. Anul viitor Foxconn va angaja personal care sa lucreze la o serie de linii automatizate in care ar urma sa fie asamblate Mac Mini-urile, deci s-ar putea sa existe destul de putini americani care sa beneficieze de pe urma locurilor de munca generate de Foxconn.

Apple is reportedly set to move its Mac mini production lines back to the US with Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) to be responsible of handling establishment, according to sources from the upstream supply chain. Currently, Foxconn has about 15 operating bases in the US and the company reportedly plans to start recruiting workers in 2013 for new automated production lines.

  Pentru Apple totul tine de imagine si probabil de niste promisiuni facute liderilor politici din SUA, deoarece in Asia pretul de productie este mai mic si avantajele sunt, desigur, mai mari.