Apple inca nu poate produce indeajuns de multe tablete iPad Mini pentru a acoperi cererea de pe piata

  iPad Mini a fost lansata acum aproape doua luni de zile pe piata, iar Apple inca nu poate acoperi cererea din cauza problemelor pe care partenerii sai le au. In toate magazinele companiei tabletele sunt livrate la cateva zile/saptamani de la plasarea unei comenzi si ecranele sunt sursa intregii probleme. Se pare ca furnizorii de panouri tactile nu pot produce indeajuns de multe componente pentru fabricile care asambleaza iPad Mini, iar din acest motiv tableta este greu de gasit in magazine.

iPad mini shipments have been short global demand, and shipments in the fourth quarter of 2012 are estimated at eight million units, according to Taiwan-based supply chain makers. Taiwan-based makers have prepared 10-12 million iPad mini’s worth of components for shipping in the fourth quarter, the sources indicated. However, supplies of touch panels has been insufficient, the sources pointed out. Therefore, only eight million iPad minis are expected to be shipped in the quarter.

  In ciuda acestor probleme, se pare ca Apple ar putea vinde 8 milioane de tablete iPad Mini catre consumatori, insa daca ar fi avut destule unitati disponibile, probabil cifra ar fi fost cu pana la 50% mai mare. iPad Mini se dovedeste a fi un adevarat succes, in ciuda faptului ca multa lume nu a primit-o chiar atat de bine si pentru Apple vorbim despre miliarde de dolari in incasari si profit.