Cel mai mare website de aplicatii piratate pentru iOS s-ar putea inchide impreuna cu Installous

  Installous a fost aplicatia pentru iOS care permitea oricui sa pirateze aproape orice exista in App Store, ea functiona cu ajutorul unui website dedicat si avea o comunitate care o sustinea, insa totul ar putea deveni istorie. Mesajul din poza de mai sus a fost publicat de catre echipa care dezvolta aplicatia Installous si sustinea website-ul in care sunt publicate link-uri catre aplicatiile piratate din App Store, iar din el se intelege ca doar forumul comunitatii este inchis.

  Desi website-ul inca functioneaza, unii dintre voi au raportat probleme in utilizarea Installous-ului si probabil in urmatoarele saptamani el va deveni inutil. Desi in mesaj se spune ca forumul in care activau membrii Hackulous e va inchide, exista sanse mari ca dupa el sa fie inchis si website-ul cu aplicatii, iar Installous-ul va deveni ineficient din acel moment. Avand in vedere popularitatea acestei aplicatii si a website-ului adiacent, posibila lor inchidere va convinge multi utilizatori sa paraseasca platforma iOS.

UPDATE: Toate serviciile legate de Installous au fost inchise.

Articolul precedentAplicatii gratuite pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 30.12.2012
Articolul următorJolla Sailfish OS hands-on video
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.