Do Not Disturb refuza sa functioneze corect in prima zi a anului 2013

  In ultimii ani Apple a fost mereu in atentia lumii chiar din prima zi a lunii ianuarie, insa din pacate nu vorbim despre vreo realizare notabila, ci despre esecuri ale iOS-ului. Daca in anii trecuti sistemul de operare avea probleme in a actiona corect alarmele setate de catre utilizatori, anul acesta functia Do Not Disturb este in centrul atentiei. Functia Do Not Disturb din iOS le permite utilizatorilor sa seteze o perioada de timp de cateva ore in care nu sunt afisate absolut deloc notificari, sau doar o parte dintre ele, iar aici au fost raportate problemele.

I am in Japan so it is 2013, and I am finding that my iOS devices (iPhone 4 and iPad 2) are showing “Do Not Disturb” even though it is outside of the time I set for them. Not sure if this is related to the new year. Reloading the devices does not help and the software is up-to-date.

  Pentru unii posesori de iDevice-uri, functia Do Not Disturb nu se dezactiva automat in afara perioadei de timp setate pentru blocarea notificarilor, insa nu toata lumea a fost afectata. Numarul de utilizatori afectati nu este foarte mare si deocamdata nimeni nu stie cu ce anume are problema legatura, insa pentru Apple bifam inca un esec la inceput de an.