iOS 7 – conceptul unui iOS imbunatatit (Video)

[youtube]http://youtu.be/eQ2ca6lwlkI[/youtube]

  Daca tot a inceput Apple anul cu probleme, atunci poate ar fi bine ca in afara rezolvarii lor, inginerii sa se uite si la dorintele utilizatorilor, mai exact la conceptele precum cel din clipul video de mai sus. Pentru inceput ni se propune o modificare a Notifications Center-ului, modificare ce ne da posibilitatea de a interactiona cu widget-urile intr-un mod nou, de a viziona acolo continut din aplicatii si nu numai. Este adevarat ca design-ul este precar, insa cei de la Apple pot prelua ideea si imbunatati din punct de vedere vizual totul.

[youtube]http://youtu.be/U2F0772kUOQ[/youtube]

  Lasam Notifications Center-ul in urma si trecem la task switcher, un loc in care Apple nu a mai schimbat ceva de mai bine de un an de zile. Conceptul ne propune un task switcher care se deschide printr-un swipe si afiseaza preview-uri ale aplicatiilor deschise in background. Inchiderea lor se face folosind un simplu gest, insa partea interesanta este ca putem inchide doua aplicatii folosind doua degete, totul asemanandu-se intr-o anumita masura cu functionalitatea tweak-ului Auxo.

[youtube]http://youtu.be/Ui8_3J3qn9Q[/youtube]

  La final ramane un Social Hub in care avem posibilitatea de a interactiona cu prietenii nostri folosind toate functiile disponibile in iOS. Ideile prezentate in concepte sunt interesante, o parte dintre ele nu sunt noi, insa stiu ca multi ati dori sa le vedeti in iOS 7.

Thanks to M.

18 COMENTARII

  1. Sincer, cel mai josnic lucru la iPhone 5 pentru mine a fost autonomia. Vreau 24 de ore (1 zi) autonomie de bun simţ – apeluri, sms, mail, muzică şi browsing.

  2. Interfata IOS nu se va schimba deloc. Multi bani s-au nvestit in acest os ca sa il schimbe peste noapte. Vom avea si ios 20 si tot la fel va arata

  3. @Daniel: Ai mare dreptate cu autonomia la Iphone 5, poate in viitorul iOS 7 vor aduce imbunatatiri.

    Inainte sa revin iar la Iphone am folosit pentru un timp un Samsung si mi se pare ca Android-ul este cu 5 ani inaintea iOS-ului.

  4. Fara nici o subiectivitate e jalnic, constat ca in continuare lipsesc scurtaturile la functiile utilizate frecvent, gen: blutooth, conexiuni date, wirelles…… Instagram si alte minunatii sunt convins ca pe multa lume nu intereseaza, cum de altfel nici pe mine…. Clar, aplicatiile cumparate ma mai tin pe acest sistem de operare.

  5. Salut , imi poate spune cineva cum se numeste tweakul din cydia , care face acelas lucru cu multitasking-ul ? ( adica sa nu mai apasa butonul home de doua ori ci pur si simplu sa ridic cu degetul )