iOS 7 – conceptul unui iOS imbunatatit (Video)

18

[youtube]http://youtu.be/eQ2ca6lwlkI[/youtube]

  Daca tot a inceput Apple anul cu probleme, atunci poate ar fi bine ca in afara rezolvarii lor, inginerii sa se uite si la dorintele utilizatorilor, mai exact la conceptele precum cel din clipul video de mai sus. Pentru inceput ni se propune o modificare a Notifications Center-ului, modificare ce ne da posibilitatea de a interactiona cu widget-urile intr-un mod nou, de a viziona acolo continut din aplicatii si nu numai. Este adevarat ca design-ul este precar, insa cei de la Apple pot prelua ideea si imbunatati din punct de vedere vizual totul.

[youtube]http://youtu.be/U2F0772kUOQ[/youtube]

  Lasam Notifications Center-ul in urma si trecem la task switcher, un loc in care Apple nu a mai schimbat ceva de mai bine de un an de zile. Conceptul ne propune un task switcher care se deschide printr-un swipe si afiseaza preview-uri ale aplicatiilor deschise in background. Inchiderea lor se face folosind un simplu gest, insa partea interesanta este ca putem inchide doua aplicatii folosind doua degete, totul asemanandu-se intr-o anumita masura cu functionalitatea tweak-ului Auxo.

[youtube]http://youtu.be/Ui8_3J3qn9Q[/youtube]

  La final ramane un Social Hub in care avem posibilitatea de a interactiona cu prietenii nostri folosind toate functiile disponibile in iOS. Ideile prezentate in concepte sunt interesante, o parte dintre ele nu sunt noi, insa stiu ca multi ati dori sa le vedeti in iOS 7.

Thanks to M.