Calendar Ortodox 2013 aduce Calendarul Ortodox direct pe iPhone-ul tau

  Daca sunteti o persoana care respecta sarbatorile religioase si doriti sa fiti mereu la curent cu ele, atunci aplicatia Calendar Ortodox 2013 v-ar putea ajuta sa va indepliniti aceasta misiune. Aplicatia este disponibila in App Store Romania, este compatibila cu terminalele iPhone si teoretic contine sarbatorile pe care in mod normal le gasiti in Calendarul Ortodox pe care il puteti achizitiona la orice biserica.

Acesta este calendarul crestin ortodox pe 2013. . Puteti sa vedeti calendarul rapid (adica efectiv fiecare zi si crucea care o are) sau aveti posibilitatea de a vedea fiecare sarbatoare.

Pretul initial:
Numele:
Calendar Ortodox 2013

0.89

s





Developer: Ilinca Dorel-Catalin
Categoria: Lifestyle


Descriere: Acesta este calendarul crestin ortodox pe 2013. . Puteti sa vedeti calendarul rapid (adica efectiv fiecare zi si crucea care o are) sau aveti posibilitatea de a vedea fiecare sarbatoare….


Dimensiunea aplicatiei este: 3.4 Mb


23 COMENTARII

  1. Bai fratilor munciti si voi si da-ti pe gratis ma intreb cum ati facut rost de un iphone, si voi va uitati la 0,89, ce naiba vreti totul pe gratis. Daca cumparati ok daca nu tineti comentarile pt voi.

  2. draga angelis, nici nu ma chinui sa instalez aplicatia asta chiar daca ar fi fost free. An de an mobiletouch scoate aplicatia calendar, care e f bine facuta, grafica super simpla, interfata intuitiva si stii care e partea cea mai nasoala (pt tine)? este gratuita

    sincer, la un calendar nu-mi trebuie briz brizuri, animatii, poze, informatii inutile, ci doar sa stiu ce sarbatoare este in acea zi sau in anumite zile.

    PS: mai pune mana pe o carte de limba romana, ca habar n-ai sa scrii corect

  3. Mai Florin nici nu ma interesează ce vb tu ca o instalezi sau nu asta e treaba ta. Ce vb eu si ce spui tu te-ai băgat ca un taran am zis eu sa o instalezi.

  4. Unii isi inchipuie ca aplicatiile astea “bisericesti” sunt facute de calugari care se gandesc la bietii posesori de iPhone-uri si la dorinta lor de a tine post (cu reminder in notification center) de le vor gratis. 🙂

  5. Gata am cumparat-o si merge decent pentru pretul ei. Tot ce-ti trebuie pentru a afla sarbatorile cand stam acasa (Sf.Andrei).

  6. Nu de alta, dar sunt peste 3000 de biserici in Romania, si mai putin de 1000 de spitale si dispensare. Asa de mult iubeste Dumnezeu oamenii. Isi face el 3000 de palate, cu aur, argint, bijuteri incrustate, livezi, mosii, salarii, intretineri, masini cu girofar etc, iar oamenilor, le lasa subiect de film: ”Moartea domnului Lazarescu”

  7. @nohay tu pe ce lume traiesti?Sunt peste 17000 de biserici in romania si au mai ramas doar 253 de spitale,ce zici tu acolo era parfum…