Iata cateva dintre cele mai asteptate jocuri ale anului 2013 (Video)

  Anul trecut marii producatori de jocuri pentru platforma iOS au anuntat lansarea catorva titluri extrem de interesante, insa din pacate ele nu au mai ajuns in App Store. Fie ca a fost vorba despre probleme de finantare, sau probleme de dezvoltare, cert este ca o parte dintre jocurile interesante nu au ajuns in iDevice-urile noastre, ele urmand a fi lansate in cursul anului acesta, probabil in primul trimestru. Mai jos aveti listate cateva dintre cele mai importante jocuri car urmeaza sa ajunga in App Store in urmatoarele luni si sunt curios sa aflu pe care dintre ele le asteptati cel mai mult.

Real Racing 3

[youtube]http://youtu.be/UmkYHZpel3Y[/youtube]

  Despre Real Racing 3 nu cred ca pot sa va spun mai multe decat stiti deja, titlul are un motor grafic extrem de bun, aduce functii noi si din pacate se lasa asteptat de milioanele de fani ale primelor doua versiuni ale jocului.

Infinity Blade Dungeons

[youtube]http://youtu.be/4Rp-TTtpU0I[/youtube]

  Prezentat in martie 2012, Infinity Blade Dungeons poate fi considerat o versiune pentru iOS a celebrului joc Diablo, extrem de multi posesori de iDevice-uri fiind entuziasmati dupa demonstratia facuta de Epic Games acum aproape un an de zile. Din pacate Chair, echipa care il dezvolta, a fost nevoita sa amane lansarea titlului

Space Hulk

[youtube]http://youtu.be/sepWI5pMGSw[/youtube]

  Space Hulk poate fi considerat o versiune pentru iDevice-uri a celebrului Warhammer 40,000, in el utilizatorii avand aproximativ acelasi gen de gameplay precum in celebrul titlu pentru PC-uri. Jocul va fi lansat in cursul acestei luni in App Store si va fi compatibil cu toate iDevice-urile.

BADLAND

[youtube]http://youtu.be/BMt_vsgk4nY[/youtube]

  Anuntat in cursul anului trecut, BADLAND va ajunge  in App Store abia in luna februarie a acestui an si promite sa fie un adevarat “hit” pentru platforma iOS.

Aralon 2

  Din pacate pentru Aralon 2 nu se cunosc prea multe detalii, insa vorbim despre o continuare a Aralon: Sword and Shadow care va fi lansata in App Store pana la sfarsitul anului.