Samsung este obligata sa ofere companiei Apple detalii privind cifrele de vanzari ale terminalelor care ii incalca brevetele de inventie

  In vara Apple a castigat intr-o instanta americana un proces intentat de catre Samsung, compania coreeana fiind obligata sa plateasca despagubiri de 1 miliard de dolari pentru incalcarea catorva brevete de inventie. Cei de la Samsung au facut apel deciziei, sustin ca suma este prea mare, insa cei de la Apple incearca sa dovedeasca exact contrariul si au obtinut de la o instanta dreptul de a vedea cifrele de vanzari si incasarile pentru terminalele Samsung care ii incalca brevetele de inventie.

Samsung lost a bid to keep sales data of some of its products sealed in a U.S. patent dispute with Apple Inc. U.S. District Judge Lucy Koh in San Jose yesterday denied Samsung’s request to keep the sales figures secret while the company appeals an earlier sealing order. Koh ruled on Dec. 10 that Samsung must file an exhibit which lists the total number of units of certain Samsung products sold during certain time periods, the judge wrote in yesterday’s order without providing further details.

  Samsung a obtinut dreptul de a nu oferi celor de la Apple detalii privind cifele de vanzari si incasarile a doua terminale, totul in baza unui apel ce urmeaza sa fie formulat in curand. Masura luata impotriva celor de la Samsung este similara cu una luata impotriva celor de la Apple acum cateva luni de zile, deci nu vorbim despre o nedreptate facuta vreuneia dintre cele doua companii. Avand in vedere ca in trecut documentele prezentate de catre avocati in fata instantei au devenit publice, sau informatiile din ele au ajuns in presa, cred ca in curand vom afla cat de bine s-au vandut dispozitivele Samsung in SUA.