Un hot patrunde intr-un sediu Microsoft, fura cateva tablete iPad

  Ziarul Daily Post a publicat ieri un articol in care descria un furt ce a avut loc in campusul Microsoft din Mountain View, California, un hot patrunzand intr-una dintre cladirile companiei si furand 5 tablete iPad. Cladirea aleasa de hot este cea in care sunt testate produse ale Apple si software-ul ce urmeaza sa ajunga in iDevice-urile companiei, deci acolo se aflau multe tablete iPad si probabil destule iPhone-uri. Chiar si asa, e ironic faptul ca un hot patrunde in sediul Microsoft si fura doar produse ale unuia dintre cei mai mari competitori.

17 COMENTARII

  1. Bobby, ca sa te poti mentine pe piata, trebuie sa cunosti ce este pe piata….spune chiar si in articol, ca erau testate de Microsoft……si pe cealalta parte, Microsoft detine destule actiuni Apple……

  2. faptu ca microsoft detine actiuni apple se stie si e foarte usor de aflat , pentru cei care nu stiu , iar faptu ca erau produse apple acolo nu e deloc ceva ciudat ba din contra are cea mai mare logica posibila , asta pentru ceilalti care sunt depasiti de situatie…….

  3. Se incing spiritele :)) .
    Whatever … nu mi se pare ciudat sa fie in Microsoft tablete Apple iPad . Trebuie sa se mentina si ei pe piata tabletelor. Din punctul meu de vedere , pe planul tabletelor , Apple este clar cel mai bun . Inspirat hot , sa ii traga in jos pe Microsoft . Daca il gasesc are o bere de la mine . La tot asa hoti pentru Microsoft sau Samsung. 🙂 Bafta !

  4. Microsoft a cumparat actiuni fara drept de vot de la Apple in perioada 1998-2000 ca sa-i ajute pe cei de la Apple care erau intr-o situatie mai nasoala apoi zic ei le-au vandut inapoi dar nu se stie daca le-au vandut intr-adevar sau inca le mai detin

  5. Exista multe explicatii pentru aceste iPad-ul in sediul Microsoft. Poate testeaza noul Microsoft Office pentru iOS, poate… poate…poate. Dar unii trebuie sa sara cu gura.

  6. @TzaCaNeL – Mi-au luat vorbele. Poate bor mai face si alte aplicatii pentru iOS si vor mai intai sa le testeze , nu sa le arunce direct in App Store. Poate vor face o app pt conectivitatea intre Xbox si iPhone … Sau au facut deja ?

  7. Daca si cu parca se plimpau in barca !!! Daca Tacanel are dreptate , sau Mihai sau de ce nu Colin? Sau pur simplu le folosesc si asa zisa politica ( ca nici macar pe copii lor nu-i lasa cu produse Apple)e doar un mit!!?

  8. @coLin – Ar fi chiar funny sa faca suport pentru iPad la Surface , desi Bill Gates uraste Apple . Cel putin asa am auzit pe net …