Do Not Disturb incepe sa functioneze pentru anumiti utilizatori

  Pe data de 1 ianuarie functia Do Not Disturb a iOS 6 a refuzat sa se dezactiveze automat conform orelor stabilite de catre utilizatori in meniul sau de setari. Cateva zile mai tarziu Apple a recunoscut existenta unei probleme si a afirmat ca incepand cu data de 7 ianuarie totul se va rezolva pentru utilizatorii din lumea intreaga. Desi mai sunt cateva ore pana incepe ziua de 7 ianuarie, unii utilizatori sustin ca sistemul s-a dezactivat automat, fara a necesita vreo interventie din partea lor.

  Nu toata lumea a avut acelasi noroc astazi, asa ca va intreb daca ati sesizat vreo modificare in comportamentul functiei.

38 COMENTARII

  1. Pe data de 31 decembrie,multi pierdeau semnalul pe diferite modele de iphone.Pe data de 1 ianuarie cei cu ios 6 afirmau ca DND nu functiona cum ar fi trebuit.De notificari nu mai spunem nimic,dar asa e la inceput de an pe taramul celor de la apple.Despre ce am mai fi vorbit noi acum?

  2. Deci nu imi vine sa cred acum o jumata-te de ora era praf saracul, acum cand am schimbat ora merge perfect….deci e teava !!!

  3. si la mine si-a revenit azidimineata. ciudat este ca aveam netul inchis . deci si-a revenit singur.

    nu a trimis apple cine stie ce cod micut ca sa repare tot :))

  4. Inutil in continuare. Penibila faza pentru “regele” smartfoanelor. In ultima vreme Apple face mari investitii pentru a imbunatati doar masinile de numarat bani.

  5. @Remus: normal ca i-a prins cu pantalonii in vine, doar a fost un eveniment petrecut subit la care nu se astepta nimeni: anul nou 2013.

  6. Funcționează …. Daca setai data de 6 sau 7 Ianuarie DND începea sa functioneze… Totul este din cauza unei erori de programare.

  7. “Erorile de programare” nu sunt noi – nici inainte nu functionau alarme pe 1 ianuarie. Se pare ca e ceva wrong cu codul iOS.

  8. @MarioXXL: pe ios 5.1.1 inca nu era introdusa functia DND.

    La mine s-a dezactivat corect azi dimineata, dupa o saptamana de ‘chin’.

  9. @Remus: Oare de ce se pierdea semnalul? Oare pentru ca retelele de telefonie mobila erau supra-solicitate? Waw, nu e vina Apple, a bruiat semnalul la toata lumea.

  10. @marioXXL tu esti tare daca ai DND pe ip4 cu iOS 5.1.1. Apple deabia l-a introdus pe iOS 6:)) sau numai mie nu or fi vrut banditii sa mi-l pună la dispoziție..:))

  11. Eu il folosesc de cand a aparut iOS 6 si nu am avut probleme niciodata. 23:00 – 07:00 se dezactiva corect, functiona corect. iPhone 3GS