iPhone 5S ar urma sa fie lansat pana la jumatatea acestui an impreuna cu un model low-end

  Anul 2013 pare a fi un nou an al schimbarii pentru Apple, tot mai multe surse afirmand ca iPhone 5S, sau iPhone 6, ar urma sa fie lansat in vara acestui an. In mod normal Apple a “rezervat” acea perioada pentru actualizarea OS X-ului si a liniei de Mac-uri, insa anul acesta ar putea exista o schimbare importanta si am putea asista la lansarea unui nou iPhone, dar si a unui model low-end. Desi deocamdata vorbim doar despre simple zvonuri, insa combinand toate informatiile despre acest subiect, putem trage concluzia ca Apple se pregateste sa faca o noua schimbare importanta, probabil pentru a contra-ataca mai usor Samsung.

We believe Apple could launch a higher-end iPhone model by the June quarter versus its more typical September/October timing for a new iPhone launch. We also believe Apple could potentially launch a lower-end iPhone focused on more price-sensitive pre-paid markets, as we believe consumers in markets such as China, Latin America and Eastern Europe would have very strong demand for a more affordably priced 3G iPhone.

  Posibila lansare a unei versiuni low-end a iPhone-ului nu pare credibila, mai ales ca Apple deja ofera modele vechi la preturi mici. Aceasta versiune low-end amintita de analisti ar putea fi doar un iPhone 4 mentinut in continuare in vanzare, si nu un iPhone 5/iPhone 5S sau iPhone 6 cu ecran mai mic si pret semnificativ redus.