Prima Pagina Apple iPhone 5S ar urma sa fie lansat pana la jumatatea acestui an...

iPhone 5S ar urma sa fie lansat pana la jumatatea acestui an impreuna cu un model low-end

7

  Anul 2013 pare a fi un nou an al schimbarii pentru Apple, tot mai multe surse afirmand ca iPhone 5S, sau iPhone 6, ar urma sa fie lansat in vara acestui an. In mod normal Apple a “rezervat” acea perioada pentru actualizarea OS X-ului si a liniei de Mac-uri, insa anul acesta ar putea exista o schimbare importanta si am putea asista la lansarea unui nou iPhone, dar si a unui model low-end. Desi deocamdata vorbim doar despre simple zvonuri, insa combinand toate informatiile despre acest subiect, putem trage concluzia ca Apple se pregateste sa faca o noua schimbare importanta, probabil pentru a contra-ataca mai usor Samsung.

We believe Apple could launch a higher-end iPhone model by the June quarter versus its more typical September/October timing for a new iPhone launch. We also believe Apple could potentially launch a lower-end iPhone focused on more price-sensitive pre-paid markets, as we believe consumers in markets such as China, Latin America and Eastern Europe would have very strong demand for a more affordably priced 3G iPhone.

  Posibila lansare a unei versiuni low-end a iPhone-ului nu pare credibila, mai ales ca Apple deja ofera modele vechi la preturi mici. Aceasta versiune low-end amintita de analisti ar putea fi doar un iPhone 4 mentinut in continuare in vanzare, si nu un iPhone 5/iPhone 5S sau iPhone 6 cu ecran mai mic si pret semnificativ redus.