Prima Pagina Apple iPhone 5S ar urma sa fie lansat pana la jumatatea acestui an...

iPhone 5S ar urma sa fie lansat pana la jumatatea acestui an impreuna cu un model low-end

  Anul 2013 pare a fi un nou an al schimbarii pentru Apple, tot mai multe surse afirmand ca iPhone 5S, sau iPhone 6, ar urma sa fie lansat in vara acestui an. In mod normal Apple a “rezervat” acea perioada pentru actualizarea OS X-ului si a liniei de Mac-uri, insa anul acesta ar putea exista o schimbare importanta si am putea asista la lansarea unui nou iPhone, dar si a unui model low-end. Desi deocamdata vorbim doar despre simple zvonuri, insa combinand toate informatiile despre acest subiect, putem trage concluzia ca Apple se pregateste sa faca o noua schimbare importanta, probabil pentru a contra-ataca mai usor Samsung.

We believe Apple could launch a higher-end iPhone model by the June quarter versus its more typical September/October timing for a new iPhone launch. We also believe Apple could potentially launch a lower-end iPhone focused on more price-sensitive pre-paid markets, as we believe consumers in markets such as China, Latin America and Eastern Europe would have very strong demand for a more affordably priced 3G iPhone.

  Posibila lansare a unei versiuni low-end a iPhone-ului nu pare credibila, mai ales ca Apple deja ofera modele vechi la preturi mici. Aceasta versiune low-end amintita de analisti ar putea fi doar un iPhone 4 mentinut in continuare in vanzare, si nu un iPhone 5/iPhone 5S sau iPhone 6 cu ecran mai mic si pret semnificativ redus.

 • Matei

  Da doamne sa nu fie asa…Un model low end auzi! Daca ar auzi Steve Jobs toate astea s.ar rasuci in mormant

 • Anonymous

  Chiar ca s-ar invarti! Speram totusi ca nu vor scoate!

 • cosmin

  In ultima vreme cam toate zvonurile negative s-au adeverit.

 • Bobbyone

  Apple mai nou se adapteaza, nu mai stabileste tendinta, nu mai inoveaza. Incearca sa conserve portofoliul de clienti. Felia utilizatorilor de midrange este cea mai consistenta la nivel mondial si Apple ar cam vrea sa guste din ea. Ar putea sa impuna un standard in ceea ce priveste calitatea unui low-end, de ce nu cel mai calitativ plastic. Manevra cu instal0us nu este intimplatoare si cred ca pregateste intrarea in forta cu low-end pe pietele din india si china, ganditi-va ce profit ar avea daca s-ar tripla numarul de download-uri din Appstore.

 • Mircea

  Consider ca apple pana in ziua de astazi a facut bani datorita acestor produse si a dorit ca produsul sa fie apreciat de toata lumea. Nu cred ca au gandit hai sa scot un produs de lux pentru bani, au gandit hai sa scot produse de lux si daca vor fi apreciate voi face bani multi. Produs apple low-cost inseamna transformarea unui mare brand intr-un brand care face telefone mobile, nu telefoane ultra-super-interesante. Daca ar face acest lucru inseamna ca toata afacerea a fost facuta pt bani si numai pt bani, iar visul lui Steve Jobs a fost unul standard, adica sa se imbogateasca. Nu se poate asa ceva. E ca si cand Mec-ul, kfc, pizza-hut vor incepe sa vanda, pt Romania si de ce nu pt Europa mici, sarmale, piftie. Nu exista asa ceva. Apple inseamna lux, inovatie, tehnologie “perfecta”, nu MOBILE-gsm. Prevad un viitor tip NOKIA daca se va face acest produs low-cost pt bani.

 • Deleteplz

  F that! Sa faca si iPhone-uri in forme de p*le roz de fier (metal) cu luminite :))

 • Hybrid

  Posibil primul iPhone din plastic ? 🙂