CES 2013: CameraMator iti permite sa controlezi o camera DSLR folosind un iPhone (Video)

  CameraMator este unul dintre proiectele fericite ale Kickstarter care a reusit sa fie finantat, iar acum ajunge la CES 2013, gata pentru achizitie. CameraMator este un accesoriu pentru camere DSLR care ne permite sa le controlam folosindu-ne iDevice-urile. Dispozitivul se conecteaza in portul USB al camerelor, iar prin intermediul unei aplicatii pentru iOS ne afiseaza tot ceea ce se vede in viewfinder-ul camerei si ne da posibilitatea de a ii controla functiile de la distanta.

CameraMator takes tethered photography to the next level: wireless.  Imagine being able to instantly preview and share your photos beyond your camera’s viewfinder. Well now you can with CameraMator!

  CameraMator are o autonomie de 8 ore si spatiu de stocare de 8 GB, toate pozele facute cu el putand fi rapid descarcate in iDevice-urile voastre. Ideea produsului este interesanta, multa lume a gandit la fel si a donat pentru realizarea sa, insa pretul de 300$ stabilit de catre dezvoltatori nu cred ca va genera extrem de mult interes pentru acest produs.