Prima Pagina Cydia TorchNC implementeaza un widget care iti permite sa activezi la nevoie flash...

TorchNC implementeaza un widget care iti permite sa activezi la nevoie flash LED-ul iPhone-urilor

  TorchNC este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, rolul sau fiind de a permite posesorilor de iDevice-uri sa activeze rapid flash LED-ul terminalelor iPhone. Acesta nu este primul tweak de acest gen, insa el implementeaza in Notifications Center un widget simplu, care la atingere activeaza si dezactiveaza flash LED-ul. Tweak-ul functioneaza numai pe terminalele care au flash LED incorporat, deci pe altele nu are rost sa il instalati deoarece nu va fi util.

In 2012 I introduced Torch which was a great success. So I created Torch for the Notification Center (iOS 5 and beyond) – for 2013. TorchNC is simple and Apple Styled. Just like how the ‘Tap to Tweet’ widget in iOS 6 looks and feels. When you tap on the ‘Tap to Torch’ widget, it will Turn ON the flashlight. Cool eh? TorchNC is only for devices with a LED flashlight. Big features coming soon!

  TorchNC este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

  • de ce sa nu iti iei nc settings care are si aceasta functie si multe altele :/

  • Aly

    De unde pot lua nc settings ca nu merge installous?

  • Bogdanoctavian

    Asta combate teoria celor de la Apple care afirma ca widget-urile sunt inutile pentru ca manaca nejustificat resurse hardware si de energie. Poate la un moment dat vor evolua de la icoane moarte aruncate pe ecran