CES 2013: Alcatel One Touch Idol Ultra este “cel mai subtire” smartphone din lume

  CES 2013 este un eveniment in care se stabilesc extrem de multe premiere, insa chiar si cateva recorduri mondiale, iar cei de la Alcatel sustin ca smartphone-ul One Touch Idol Ultra este cel mai subtire smartphone din lume. Terminalul are 6.45 mm grosime la cel mai subtire punct al sau, deci vorbim despre un dispozitiv la care exista o portiune cu o grosime mai mare decat cea mentionata anterior. Pana acum multi producatori de terminale Android au afirmat ca au cele mai subtiri smartphone-uri, insa din pacate adevarul este doar pe jumatate dezvaluit, deoarece acest dispozitive au sectiunea camerei ceva mai groasa, si acolo practic afirmatiile lor devin mincinoase.

  Chiar si asa, terminalul este cu 1 mm mai subtire decat iPhone-ul in “cel mai subtire” punct al sau, dar eu unul astept sa vad un smartphone care sa aiba 6.45 mm grosime indiferent de partea pe care o masuram.

7 COMENTARII

  1. @florin pai tocmai camera e problema. asezand telefonul pe o suprafata plata, carcasa se va zgaria preponderent in zona camerei, mai ales finisajul ala de plastic ce imita cromul sau ce-au facut aia acolo.
    Prefer 1mm in plus dar o constructie mai robusta si mai plata.

  2. si daca e constructia plata nu se zgarie peste tot, inclusiv camera? oricum cine isi zgarie telefonul ori e prost, ori nu-i pasa. am un telefon de 1 an si jumatate si nu are nicio zgarietura nici pe camera nici pe ecran [are gorilla glass] mor cand ii aud p-aia care zic “am pus telefonul in buzunar cu cheile si s-a zgariat” 😐

  3. @marsell – Nu te supara , dar esti cam fanatic , right ?
    Frumusel telefon la prima vedere , seamana mult cu HTC , camera fiind scoasa in relief. Seamana putin chiar si cu Allview Alldro P5 Mini … 🙂
    @zaone – De curiozitate doar , nu ai si niste specificatii tehnice ale acestui device ? Multumesc !