CES 2013: Samsung YOUM – telefoanele cu ecran curbat produse de Samsung

  La scurt timp dupa prezentarea Samsung Exynoss Octa 5, coreenii de la Samsung au prezentat la CES 2013 YOUM, o noua linie de telefoane cu ecran curbat. Stiam de ceva vreme ca acest tip de dispozitive urmeaza sa ajunga pe piata, cei de la Samsung le-au prezentat in sfarsit si eu unul cred ca deocamdata ele nu sunt chiar atat de utile. Telefoanele nu sunt flexibile, se curbeaza si pot imparti UI-ul in doua unitati separate, insa deocamdata cred ca aceasta tehnologie trebuie mult imbunatatita.

  Cred ca terminalele de acest gen vor fi grozave pentru impresionat prietenii la petreceri, insa deocamdata nu sunt chiar atat de grozave pentru utilziarea in viata de zi cu zi.

12 COMENTARII

  1. Buna colegi m-ar ajuta cineva am un iphone 4s si am soft 5.1.1 si vreau sa pun 6.0.1 unde pot sa verific telefonul daca este neverlook sau nu?

  2. “insa deocamdata nu sunt chiar atat de grozave pentru utilziare ain viata de zi cu zi”

    De unde stii asta?

    Conceptul e foarte tare, exista de ceva timp dar ei sunt primii care au venit cu un prototip pentru asta.
    O tableta care sa se plieze intr-un telefon mi se pare un dispozitiv extrem de foarte util. (providing it is thin enough)
    Oricum… cred ca mai e pana o sa apara pe piata asa ceva…

  3. E de ajuns sa te uiti la ele si sa vezi ca sunt fie incomode, fie greu de folosit ca si UI. Come on, stiu ca tehnologia e interesanta si starneste emotii, dar sa fim seriosi. Ceea ce spui tu acolo e la ani lumina de Youm, aste e doar un telefon cu ecran putin curbat, nu-l indoi ca o foaie de hartie. Am vazut anul trecut telefoane cu 2 ecrane, erau si raman o porcarie.

  4. Cum sa nu fie util? Vezi poze,filme,joci jocuri si faci orice ca si cum ai folosi o tableta si o mai faci si telefon. Asta ar revolutiona lumea tabletelor si telefoniei mobile,desi oricine poate sa-si imagineze asaceva nu toata lumea o poate pune in practica

  5. i5 a fost primul care a beneficiat de acest “feature”, doar ca trebuie “activat” de posesor fara prea mult efort… aici samsung a copiat din nou, rusinica 😀

  6. @ionutZ: exact, la acela si la prea multe altele… de parca nu era de ajuns ca nu “tin” vopseaua plus alte mici probleme…