Prima Pagina accesorii Apple reduce preturile cablurilor Thunderbolt, lanseaza un model nou

Apple reduce preturile cablurilor Thunderbolt, lanseaza un model nou

  In cursul noptii trecute compania Apple a luat decizia de a reduce preturile cablurilor Thunderbolt vandute in propriile magazine, versiunea de 2 metri fiind acum disponibila la pretul de 39$, fara de 49$ cat costa anterior. In afara acestei reduceri de pret, cei de la Apple au lansat o noua versiune a cablului Thunderbolt, aceasta avand o lungime de doar 0.5 metri si fiind disponibila, nu la un sfert de pret, ci la pretul de 29$, deci vorbim despre o reducere de 10$ la un cablu care are doar un sfert din lungime.

  Ambele cabluri sunt disponibile pentru achizitie in magazinele Apple din SUA. Din pacate in Europa nu s-au efectuat reduceri de preturi si versiunea scurta nu este disponibila.

  • Darie

    Pai, e perfect normal sa coste aproape la fel si cu un sfert din lungime de fir – costurile mari nu vin de acolo, ci din chipurile din fiecare capat (din cate vazusem, vreo 4 sunt la fiecare capat !)

  • Bogdanoctavian

    Probabil va urma si o varianta unde mufele sunt prinse una de alta la incredibilul pret de 25 USD

  • danpuf

    ma bucur ca in sfarsit au inteles ca nu toti tinem hdd-urile display-urile la 2 metri de macuri. sa fie variante si de 20 cm.. e mai mult decat suficient pentru mine.