Prima Pagina CES 2013 CES 2013: Sony VAIO Tap 20 – ecranele de peste 20 de...

CES 2013: Sony VAIO Tap 20 – ecranele de peste 20 de inch devin tablete (Video)

[youtube]http://youtu.be/gnjsBvVV4jk[/youtube]

  Zilele trecute v-am spus ca la CES 2013 Lenovo a prezentat o “tableta” cu ecran de 27 inch, insa se pare ca exista un trend in industrie, cei de la Sony, si alti producatori, aducand pe piata produse asemanatoare. Desi in mod normal tabletele au ecrane de maxim 11 inch, producatorii de PC-uri s-au gandit sa transforme ecranele de 20+ inch in tablete cu ajutorul Windows 8. In clipul video de mai sus aveti o demonstratie a modului in care functioneaza Sony VAIO Tap 20 si ceea ce nu a dorit Apple sa faca pentru Mac, au facut altii pentru PC-urile cu Windows 8.

  Sony VAIO Tap 20 este practic un laptop cu procesor Intel i7, cati gb RAM si un hdd destul de mare, deci aveti practic un calculator pe care il controlati doar folosind un touchscreen. Inteleg ideea de a avea un asemenea produs in casa pentru distractie, nu inteleg ideea de mobilitate la un ecran atat de mare, insa sigur se vor gasi cumparatori si pentru ele. Produsele de acest gen nu vor intrece vreodata tabletele in vanzari si daca nu au un ecran de macar 25 de inch nu sunt potrivite pentru a fi utilizate pentru jocuri in familie, dar exista o piata si pentru ele.

 • Mix

  Deja sunt exagerate aceste marimi.(Dupa parerea mea)
  Daca o tableta ar trebui sa aibe 20+ inch, un laptop ar trebui sa aibe 40+ inch?

 • Justme

  Pai apple nu a facut ca si a dat seama ca ideea e proasta. Ar fi bine la mac uri daca ar avea touch screen dar atat in rest sa fie exact cum sunt acum. Oricum cred ca touch screen ul va fi prezent in toate produsele apple incepand cu urmatoarea generatie sau dupa urmatoarea.

 • Markovnikov

  eu nu inteleg de ce te incapatanezi sa compari asemenea dispozitive cu tablete. Aceste dispozitive sunt computere cu tehnologie touch screen, e evident ca nu sunt facute sa mergi cu ele pe strada, sunt menite pentru home enterteinment si eventuala mobilitate se refera la cea casnica, cu rare exceptii sa scoti dispozitivul in afara casei.

 • Pingback: CES 2013 - ziua a patra | iDevice.ro()