Prima Pagina Apple iPhone Mini ar putea ramane doar un zvon fara speranta

iPhone Mini ar putea ramane doar un zvon fara speranta

  Ieri v-am spus ca un interviu luat de o publicatie din Shanghai lui Phil Schiller parea sa nege posibila lansare a unui iPhone Mini de catre Apple. In acel interviu CMO-ul Apple ar fi declarat indirect ca iPhone Mini nu face parte din strategia Apple si multe publicatii importante de pe glob au preluat stirea. Astazi cei de la Reuters au retras, fara explicatie, stirea despre interviul facut in China si acest lucru pare sa indice faptul ca acel interviu fie nu a existat, fie informatiile raportate acolo nu sunt reale.

  Cei de la Reuters au o relatie stransa cu echipa de PR a companiei Apple si probabil exista jurnalisti care au drept prieteni membri ai echipei de conducere, deci reactia lor pare sa sugereze ideea ca totul este neadevarat. Desigur ca asta nu este un semn clar ca iPhone Mini va ajunge vreodata pe piata, insa deocamdata Apple nu vrea sa ofere vreun indiciu in acest sens.

 • Cata

  Asa si trebuie sa ramana.
  Daca vreiti iPhone mini produc chinezi chiar si dual sim ;).

 • Mihai

  Prin schimbarea tendintei pietei de a face telefoane cat mai mari iphoneul a devenit fara sa vrea mini.

 • Hybrid

  Apple mereu o sa aiba un iPhone ieftin : generatile anterioare acuma sunt High End : iPhone 5 Mid End : iPhone 4S Low End : iPhone 4 ce rost mai are iPhone mini?

 • Blade

  Mai Hybrid,dar cat de ieftin este iphoneul ala 4 de care tu nici nu mai vorbesti?Cumva doar 23 de milioane unul nou in magazin?Ohhhh da stimabile,foarte ieftin,nu am ce spune,acum dau fuguta sa iau cateva,iti multumesc pentru pont.

 • Doc

  “Generatile anterioare acuma sunt High End”, hybrid? Probabil cele actuale 😉

 • florin

  Nu ar fi rau sa apara totusi un model mini, cu un pret mai accesibil si mai putin fragil sper, urmare a ultimei experiente in care desi in husa, 5-ul meu are niste fisuri de toata frumusetea la contactul cu betonul… Sa caut sa schimb ecranul e prea costisitor si sunt inapoi la iphone 2g. Senzatia de telefon robust e cu mult mai mare decat la modelele mai noi. Sper la un model mic si rezistent nu mare si fragil.

 • @Doc
  El zice bine ce zice, doar că lipsesc niscai semne de punctuaţie, iar de aici, confuzia!