Prima Pagina Apple iPad 5 mai subtire si mai usoara ar urma sa ajunga pe...

iPad 5 mai subtire si mai usoara ar urma sa ajunga pe piata in martie impreuna cu iPad Mini 2

  Ati achizitionat o tableta iPad Mini sau o tableta iPad 4 la sfarsitul anului trecut, ori chiar anul acesta? Daca raspunsul este afirmativ, atunci va anunt ca in luna martie Apple ar putea lansa pe piata iPad 5 si iPad Mini 2, produse care vor veni cu destule noutati. iPad 5 ar urma sa fie mai usoara si mai subtire decat iPad 4, ar urma sa aiba acelasi hardware, iar iPad Mini 2 ar urma sa aiba componente interne mai performante si cel mai probabil Retina Display-ul pe care il asteapta toata lumea.

  Ambele tablete isi vor pastra forma si dimensiunile, cel putin asta sutine Brian White, un analist al Topeka Capital Markets, care a obtinut informatiile de la surse aflate zilele acestea la CES 2013. Practic toata lumea se astepta la asemenea noutati de la iPad 5 si iPad Mini 2, insa data de lansare este foarte avansata, avand in vedere ca acum doar aproape 3 luni de zile au fost prezentate cele mai recente modele ale tabletelor.

 • Vlad

  Pai cum ambele tablete isi vor pastra forma si dimensiunile, daca iPad 5 va urma sa fie mai subtire? Ori/ori?

 • Forma dreptunghiulara, cu restul, si dimensiunile, exceptand grosimea. Chiar trebuie sa fac legenda la fiecare articol? Daca am spus ca va fi mai usoara, si ca isi pastreaza dimensiunile si forma, nu e logic faptul ca ramane restul la fel?

 • williams

  @Vlad cred ca se intelege ce se spune prin forma si dimensiune

 • Hybrid

  Nici nu are rost sa ii schimbe designul…doar sa mai lucreze la “caldura” procesorului pentru ca cateodata este chiar enervant.Sper A7X sa fie mai “cold”

 • florinedy

  un usb neaparat

 • Justme

  De ipad 4 sunt super multumit nu imi pare nici un pic rau de achizitia facuta, upgrade ul fiind major fata de ipad3. Geekbench ipad 3-7 sute si ceva de puncte ipad 4 -1850 puncte. 2,5 x. Se vede si se simte diferenta plus ca nu se incalzeste tare. Pe la ipad 7 cred ca il mai schimb pe actualul.

 • Gabi

  Justme, te sustin, nu pot sa compar cu altceva, fiind primul meu ipad, dar ipad4 isi merita banii dar si suprematia.se misca super la toate capitolele, iar din partea mea nici o problema cu procesorul. Pentru cei carora le-ar fi utila o tableta si chiar ar folosio, recomand cu caldura.p

 • Vlad

  Nu Zaone, nu este nevoie de legenda si idea de baza se intelege! Doar ca atunci cand ne referim la un obiect ca isi pastreaza dimensiunile, nu mai spunem ca este mai subtire. E simpu. Ori e mai subtire si nu mai pastreaza dimensiunile anterioare, ori pastreaza dimensiunile anterioare si nu este mai subtire.

  Oricum macar sa ai gura (tastele) aurita si sa apara in martie iPad mini 2 !

 • @Vlad: Nu e bine sa apara iPad Mini 2 in martie :))) Ar ramane extrem de multi oameni suparati.

 • williams

  @Zaone dar eu ce sa mai zic care am cumparat ipad 3 4g 32gb nou nout si am dat o caruta de bani, si dupa cateva luni apare ipad 4.

 • gogo

  :))))))))))))))))))) Williams, tu esti …? iPad 4 este deja aparut, cum ti-ai luat ma 3? lol :/

 • Justme

  @dragos . Eu personal consider ca idevice.ro este mult mai mult decat un blog. In plus pentru noi ca utilizatori este un “blog” de unde putem afla multe si mai mult decat atat o facem si gratuit. Fiecare avem pareri pro sau contra (vizavi de un anumit articol) si este normal, se poate discuta isi poate expune fiecare puncul de vedere cu argumentele de rigoare. Dar de aici pana la a arunca cu noroi fara argumente si fara un motiv anume este cale lunga.