Prima Pagina Apple Phill Schiller indica faptul ca Apple nu este interesata sa produca iPhone...

Phill Schiller indica faptul ca Apple nu este interesata sa produca iPhone Mini

  Zvonurile privind lansarea iPhone Mini au reaparut anul acesta, doua publicatii importante din SUA indicand faptul ca Apple este interesata sa aduca pe piata un iPhone de dimensiuni mai mici care ar urma sa fie vandut la un pret mai mic. Intr-un interviu dat publicatiei Shanghai Evening News, Phill Schiller pare sa nege aceste zvonuri, spunand ca Apple nu este interesata de cota de piata si nu isi dezvolta smartphone-urile, precum alti producatori, avand in gand cota de piata, ci experienta utilizatorilor.

We are not like other companies, launched multiple products in one breath, then pinning his hopes on a product to get the favor of consumers. Competitors launched many dimensions new products, but after purchase will find no suitable software products and user experience. So a lot of people in the Chinese market using a functional machine, some manufacturers use cheap smartphones replace feature phones, but this is not Apple’s product development direction.

  Apple nu ar fi interesata de dezvoltarea unor iPhone-uri de mai multe marimi, decat cele existente, insa este interesata de imbunatatirea proceselor de productie si a materialelor utilizate in iPhone-urile sale. Practic Schiller nu putea confirma faptul ca Apple ar putea lansa un iPhone Mini, deci a facut ceea ce stie el mai bine si a incercat sa nege totul, insa nimeni nu stie exact ce are Apple in plan. Stim sigur ca un nou model al iPhone va ajunge pe piata anul acesta, stim ca va fi mai bun decat cel actual, insa restul este deocamdata necunoscut.

 • Fky

  De unde stiti? :)) haha De obicei in fiecare an vine unul mai bun – mare lucru 🙂

 • Anonymous

  Nu un iphone mai mic este necesar ci unul mai ieftin .

 • Sunt șanse foarte mici, dar ar putea produce un iPhone mini si sa îi facă un accesoriu, probabil o brățară în care sa intre acesta ca să fie ca un ceas. Tot se spune că Apple va face un smartwatch în 2013 :))

 • Hybrid

  Good news…intodeauna bubosul de Schiller salveaza situatia 🙂

 • NicKel

  “imbunatatirea proceselor de productie si a materialelor utilizate in iPhone-urile sale” – cu alte cuvinte a recunoscut ca au dat-o in gard, dar vor remedia problema 🙂

 • De ce ar interpreta cineva intr-un asemenea mod afirmatia aia? Toate companiile imbunatatesc in mod constant materialele, e un proces normal.

 • Nimeni și nimic nu e perfect, în afară de Dumnezeu

 • NicKel

  @zaone: poate pentru ca intre 4/4S si 5 materialele au fost inrautatite.. chiar nu era clar?

 • Alex

  Nickel ai iphone 5 ?
  Iti spun clar ca iphone 5 pare si este mai rezistent. Legat de iphone mini… Pe bune ?? Marimea actuala a iphone 5 va mai ramane cativa ani. Daca vreti iphone mai ieftin luati generatia anterioara nu ultima ;).

 • Georgian

  Alex daca ai tinut iphone 5 si 4 sau 4s in mana ai constata ca ultimele doua folosesc materiale mai de calitate as spune eu si au un feeling de telefon mai tapan, inchegat.
  Intr-adevar iphone 5 reprezinta un upgrade, dupa ce il folosesti si tii in mana un 4 ecranu ti se pare mic si ciudat. Desi mai usore, materialele nu mai dau sentimentul de rezistenta.. Parere personala desigur…

 • Cosmin

  Multa lume nu vrea neaparat un tel care sa faca “de toate” ca sa nu mai spun ca in unele cazuri jocurile ies din discutie. Unii nu-l folosesc decat strict pentru VoIP + video, mail, net, poze, agenda, reminder, tel si sms si poate inca una-doua aplicatii precum navi si maps folosite la drum din cand in cand. Asa ca 3GS-ul (cu iOS 6.0) mie mi se pare telefonul perfect pentru acestia. Daca ar apare in magazine la un pret de 100-150 eur nou si necodat cred ca s-ar vinde foarte bine.

 • Pingback: iPhone Mini ar putea ramane doar un zvon fara speranta | iDevice.ro()

 • Pingback: Phill Schiller a fost incorect citat facand afirmatii despre iPhone Mini | iDevice.ro()

 • AnneWhiteWolf

  unuk mai mic…sau unul mai ieftin? de unul mic nu avem nevoie