Facebook Phone sau Facebook OS ar putea fi prezentate in cadrul unei conferinte ce va avea loc marti

  Cei de la Facebook au anuntat ca marti vor tine o conferinta de presa in care vor prezenta diverse lucruri interesante, iar cei de la Techcrunch speculeaza ca ar fi vorba despre un telefon mobil sau un sistem de operare. Ei citeaza mai multe surse din interiorul companiei Facebook, care sustin ca marti va fi prezentat un telefon mobil sau un sistem de operare pentru telefoane mobile. Deocamdata presa nu stie exact ce va prezenta Facebook, insa poate fi vorba despre Facebook Phone-ul pe care multa lume l-a anuntat anul trecut, sau despre un Facebook OS care ar fi o surpriza interesanta.

And so, with that in mind, multiple sources have told us that they expect some sort of Facebook Phone to be on display on Tuesday. Now for the caveats (and they’re important). It’s not entirely clear if this will be an actual piece of Facebook branded hardware or if they will simply use hardware from a phone maker to show off some sort of new Facebook OS for mobile. That is to say, it could very well be that the “Facebook Phone” is more about a Facebook OS running on a phone (or a few phones).

  Daca Facebook ar intra pe piata telefoanelor mobile cu un smartphone, atunci probabil destui utilizatori ar fi interesati sa achizitioneze un produs care sa fie 100% gandit pentru a interactiona perfect cu Facebook-ul. Desigur ca nu ar fi primul telefon de acest gen, insa colaborarea cu HTC i-a ajutat pe cei de la Facebook sa afle cum trebuie construit un smartphone pentru propria retea de socializare si o a doua incercare ar putea avea succes. Indiferent ce pregateste Facebook, marti vom afla cu totii, iar eu unul m-as bucura sa vad un produs de acest gen, indiferent sub ce forma va aparea.