Prima Pagina Facebook Facebook Phone sau Facebook OS ar putea fi prezentate in cadrul unei...

Facebook Phone sau Facebook OS ar putea fi prezentate in cadrul unei conferinte ce va avea loc marti

  Cei de la Facebook au anuntat ca marti vor tine o conferinta de presa in care vor prezenta diverse lucruri interesante, iar cei de la Techcrunch speculeaza ca ar fi vorba despre un telefon mobil sau un sistem de operare. Ei citeaza mai multe surse din interiorul companiei Facebook, care sustin ca marti va fi prezentat un telefon mobil sau un sistem de operare pentru telefoane mobile. Deocamdata presa nu stie exact ce va prezenta Facebook, insa poate fi vorba despre Facebook Phone-ul pe care multa lume l-a anuntat anul trecut, sau despre un Facebook OS care ar fi o surpriza interesanta.

And so, with that in mind, multiple sources have told us that they expect some sort of Facebook Phone to be on display on Tuesday. Now for the caveats (and they’re important). It’s not entirely clear if this will be an actual piece of Facebook branded hardware or if they will simply use hardware from a phone maker to show off some sort of new Facebook OS for mobile. That is to say, it could very well be that the “Facebook Phone” is more about a Facebook OS running on a phone (or a few phones).

  Daca Facebook ar intra pe piata telefoanelor mobile cu un smartphone, atunci probabil destui utilizatori ar fi interesati sa achizitioneze un produs care sa fie 100% gandit pentru a interactiona perfect cu Facebook-ul. Desigur ca nu ar fi primul telefon de acest gen, insa colaborarea cu HTC i-a ajutat pe cei de la Facebook sa afle cum trebuie construit un smartphone pentru propria retea de socializare si o a doua incercare ar putea avea succes. Indiferent ce pregateste Facebook, marti vom afla cu totii, iar eu unul m-as bucura sa vad un produs de acest gen, indiferent sub ce forma va aparea.

 • Marius

  nu prea ii inteleg sensul ..poate doar sa fie pe langa faceebok si un super telefon echipat cu super camera si super tehnologie , un sistem de operare cel putin la fel de bun ca si ios si atunci poate mai vorbim de sansele lui de a intra pe piata …si sa nu uitam ca designul care conteaza din ce in ce mai mult pentru utilizatori , sau altfel ramane doar un telefon pentru pustime care doreste un faceebok sincronizat perfect si atat ..
  App e draguta poza presupusa a telefonului.

 • Vladimir

  Un Facebook phone bazat pe Android nu cred ca vom mai vedea, pentru ca au mai fost tentative si n-au avut chiar succes rasunator.
  In schimb, un Facebook OS bazat pe Linux cred ca este foarte posibil.

 • real

  @marius nu uita ca pustimea e cel mai usor de prostit (pretul sa nu fie prea piperat)
  designul telef. arata destul de bine
  si os e destul de important,sa nu se rezume numai la fb gen “like” si “add friend”

 • Anonymous

  Are sanse mari . Majoritatea utilizatorilor se multumesc cu putin – e si cazul celor ce folosesc iOS.

 • Alexandru Dordea

  E interesant, dar daca Facebook OS o sa aibe doar APP din facebook si nu altceva cred ca devine cam useless, dar sa nu comentam pana nu vedem specificatiile 🙂

 • Pingback: Facebook Messenger pentru iPad ar putea fi lansat maine | iDevice.ro()

 • Crisi UK

  Îl voi lua cu siguranță .

 • Pingback: Iata cum poti rula Facebook Messenger la rezolutie nativa pe iPad | iDevice.ro()

 • Iphonica

  Buna seara, nu stiu de ce mi se inchide brusc facebook-ul. Am iphone 5, softul la zi fara jailbreak. Am reinstalat aplicatia….tot crash. Ceva idei? Multumesc