Prima Pagina iPad 1 milion de tablete Surface RT ar fi fost vandute de Microsoft...

1 milion de tablete Surface RT ar fi fost vandute de Microsoft in sezonul sarbatorilor de iarna

  Microsoft Surface RT este tableta lansata de catre Microsoft la sfarsitul anului trecut, si in ciuda unei promovari puternice, produsul nu ar fi generat vanzari chiar atat de mari. Analistii americani sustin ca doar 1 milion de tablete Microsoft Surface s-ar fi vandut in ultimele 3 luni ale anului trecut, cifra fiind mica in comparatie cu vanzarile tabletelor iPad, sau a celor din seria Galaxy. Analistii sustin ca tableta iPad si lipsa unei disponibilitati la scara larga au afectat vanzarile Microsoft Surface RT, insa toate sperantele merg spre versiunea Pro a tabletei.

  Desi Microsoft Surface Pro este cu siguranta interesanta, din pacate pretul mare de vanzare o face inaccesibila pentru multe persoane interesate sa achizitioneze o tableta. E putin probabil ca Microsoft sa vanda multe milioane de tablete Microsoft Surface Pro in urmatoarele luni, e putin probabil ca vanzarile tabletei Microsoft Surface RT sa aiba o crestere sustinuta anul viitor, insa vorbim doar despre primele produse ale unei serii interesante.

 • Alex

  Cand o sa apara versiunea Pro ? se stie ?
  din categoria stiri asemantoare vad ” Microsoft Surface Pro are un pret de pornire de 899$”
  nu pare un pret prea mare ca sa fiu sincer…. adica daca il compari cu un Ipad tot pe acolo este si in teorie o sa poti sa rulezi orice aplicatie windows.

 • KlaudiNhO

  Oricum pentru mine este surprinzator de mult dar si putin la cum am vazut isteria dinainte de sarbatori cum toata lumea vroia sa isi tableta de la cel mai mic la cel mai mare … iar la casele de marcat rar sa vezi un ipad sau samsung … am vazut unele nume de nu le mai stiu … Era bataie pe tablete daca le poti spune asa la 5 mil …

 • SorinTS

  Cifra este descurajanta pentru Balmer : 1 milion in 3 luni , lunile cu Craciunul este infim .

 • ss33

  e putin 1mil.. pro-ul insa mi se pare interesant. eu insa as astepta cea de-a doua generatie de pro-uri. pana atunci poate rezolva poblemele care sigur vor aparea la generatia 1.