Prima Pagina 4G Vodafone Romania mareste viteza 4G la 100 Mbps si lanseaza noile abonamente...

Vodafone Romania mareste viteza 4G la 100 Mbps si lanseaza noile abonamente Turbo 4G

  Astazi cei de la Vodafone Romania au lansat un comunicat de presa important, anuntandu-ne ca  viteza de navigare pe internet folosind reteaua lor 4G LTE a crescut la 100 Mbps. Vodafone este singurul operator din Romania care ofera viteze de pana la 100 Mbps in propria retea de internet, insa ea este accesibila doar cu abonamentele speciale lansate acum. Partea interesanta este ca reteaua 4G a Vodafone Romania este disponibila in 10 orase din tara, iar in comunicatul de presa de mai jos le aveti pe toate listate.

Vodafone Romania creste viteza 4G la 100 Mbps si lanseaza noile abonamente Turbo 4G

 • Serviciile 4G sunt disponibile abonatilor Vodafone noi si existenti cu doua noi pachete: Internet Nelimitat Turbo 75 si Internet Nelimitat Turbo 100
 • Noile pachete aduc trafic de date inclus si device-uri 4G la preturi avantajoase
 • Reteaua 4G Vodafone este disponibila in 10 orase: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara

Bucuresti, 17 ianuarie 2013 – Vodafone Romania ridica viteza noilor servicii 4G la 100 Mbps si lanseaza noi abonamente pentru clientii sai existenti si cei noi.

“De acum, utilizatorii din Romania beneficiaza de cea mai ridicata viteza posibila prin tehnologia 4G/LTE, de pana la 100 Mbps. Experienta superioara oferita de Internetul mobil 4G este acum la indemana clientilor nostri, care pot alege intre doua pachete special concepute, ce includ trafic de date generos si terminale 4G la preturi avantajoase”, a spus Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania.

Astazi, Vodafone lanseaza o noua oferta 4G, pentru abonatii noi si existenti, constand in doua abonamente de internet pe laptop sau tableta: Internet Nelimitat Turbo 75 si Internet Nelimitat Turbo 100.

-Pachetul Internet Nelimitat Turbo 75 include trafic de 12GB, cu o viteza de download de pana la 75 Mbps si de upload de pana la 37,5 Mbps, pentru 19 Euro / luna;

-Pachetul Internet Nelimitat Turbo 100 include 20GB trafic de date, cu o viteza de download de pana la 100 Mbps si o viteza de upload de pana la 50 Mbps, pentru 25 Euro / luna.

Utilizatorii care opteaza pentru serviciile 4G vor primi un SIM special “4G Ready” si vor putea sa achizitioneze unul dintre terminale compatibile, din portofoliul Vodafone Romania. Cei care aleg pachetele Turbo 100 si incheie un contract pe 2 ani, pot achizitiona la preturi speciale, urmatoarele terminale 4G:

– Modem-ul USB Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop, incepand de la 0 Euro;

Vodafone Hotspot R210 LTE, la care se pot conecta pana la cinci dispozitive simultan – smartphone, laptop, tableta sau PC, incepand de la 49 Euro;

– Tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700 KL, de la 389 Euro, cu un ecran de 10,1” WUXGA, Full HD, o rezolutie 1920 x 1200p, care functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0 (Icecream Sandwich).

Serviciile 4G pot fi testate in continuare de toti clientii in 17 magazine Vodafone* pe terminalele compatibile din portofoliu. Noile abonamente pot fi activate in reteaua nationala de magazine Vodafone, iar serviciile 4G pot fi utilizate in cele 10 orase acoperite de noua retea.

Vodafone a fost primul operator care a lansat serviciile 4G in Romania, la data de 20 noiembrie 2012. De asemenea, Romania a fost cea de-a treia tara europeana in care Vodafone a lansat serviciile 4G. Reteaua 4G Vodafone este disponibila in 10 orase ale tarii: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara. Mai multe detalii despre acoperirea Vodafone 4G sunt disponibile pe www.vodafone.ro/acoperire

Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, dupa venituri, cu aproximativ 407 milioane de clienti in in intreaga lume, la 30 septembrie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

***

*Magazinele Vodafone in care tehnologia 4G este disponibila pentru testare:

– Arad: Str. Closca nr. 2;

– Bacau: Str. Ionita Sandu Sturza, nr. 2, Hotel Decebal;

– Brasov: 2 magazine – Str. Diaconu Coresi Nr. 1 si str. Saturn nr. 32;

– Bucuresti: 2 magazine – Vodafone Experience Store (Afi Palace Cotroceni) si Plaza Mall;

– Cluj: 2 magazine – Str. Unirii nr. 31 si Cluj Iulius Mall;

– Constanta: 2 magazine – Str. Alexandru Lapusneanu nr. 116 C, Complex City Mall si str. Stefan cel Mare 57;

– Craiova: 2 magazine – Str. Calea Bucuresti, bl. 27 A si Real Craiova;

– Iasi: 2 magazine – Str. Stefan cel Mare nr. 4 si str. Sf. Lazar, bloc A 1-3;

– Galati: Str. Brailei, bl, A5 bis, Tiglina 1

– Timisoara: 2 magazine – Augustin Pacha nr. 2 si Real Timisoara

 • Victor Preda

  Da si mie de dimineata nu-mi merge iDevice .ro , Vodafone 3G pe iPhone 4 IOS 5.1.1 …

 • De pe Vodafone au fost in general probleme cu accesarea, am discutat cu ei, sunt incuiati… n-am ce sa le fac. Au mai multe website-uri probleme.

 • madmaxady

  scuze de offtopic zaone da de cand ai introdus faza cu reply-u mie imi defazeaza urmatorul coment si nu il mai vad intreg si nu pot citi tot. folosesc google chrome.

 • Vladimir

  Deci sa inteleg ca tot nu avem 4G pentru telefoane? Extraoptiunile de internet mobil vor functiona tot pe 3G?

 • Alex D

  oare cand vom putea folosi 4g si pe telefoanele mobile si nu in magazinele lor ?? cei de la orange nu mai zic nimic despre asta !!!

 • Cand ii lasa Apple.

 • same here

 • Razvan

  Nu are legatura Vodafone/Orange ca nu se acceseaza site-ul.
  Vocea inca nu este prin 4G si de aceea nu putem avea 4G inca pe tel.

 • Horia

  Buna ziua,
  Va rog sa ma ajutati cu o recomandare pentru o aplicatie de monitorizare/limitare a traficului de date.
  Ultima factura mi-a venit de 360 Ron (8.5 ori fata de normal) cu o sesiune de trafic de 90 de ore fara oprire (am wireless in casa) si pachet de date de 500 MB.
  Scuze daca am postat aiurea (dar cand am vazut Vodafone am vazut rosu in fata ochilor).
  Nici nu pot sa stau cu cellular data off (e inutil telefonul), si nici o alta solutie de la Vodafone nu am primit (gen limitare trafic sau un tarif, viteza redusa ulterior traficului din abonament)

  Multumesc,

 • micron

  my data manager , doar monitorizare

 • laurentiu

  Momentan LTE este disponibil doar pentru abonamentle de internet pe laptop sau tableta,scrie destul de clar in comunicat 😉

 • pcman

  Eu iti recomand sa-i intrebi pe Vodafone cum poti afla in orice moment pretul cu care te vor tarifa. Cere raspuns scris. Nu sunt in stare sa-ti raspunda => iti vand ceva cu un pret care ne se poate determina. Apoi, cu acest raspuns te duci la protectia consumatorului.

 • Horia

  Buna seara,

  Nu stiu daca pt mine era adresat raspunsul dar nu vad cum Vodafone nu ar sti in orice moment pretul de tarifare. Daca am utilizat sub 500 Mb (xx eurocenti) daca am utilizat peste 0,20 eurocenti / 1 Mb.

  Multumesc, oricum pentru raspunsuri

 • pcman

  @Horia
  Normal ca il stiu dar probabil nu sunt in stare sa ti-l spuna si tie in timp real.
  Functionalitatile lor de cost control sunt in stare sa-ti dea consumul in timp real? La Orange nu sunt.
  Daca nu sunt => Nu poti determina tariful

 • pcman

  Daca au ei modalitati bune de monitorizare a traficului foloseste-le pe alea.
  Oricum nu-ti foloseste sa te contrazici cu ei pe motivul ca programul tau de monitorizare afiseaza altceva.
  Daca nu au, nu sunt ei in regula.

 • DRAKOS78

  @HORIA incearca DATA USAGE PRO MERGE DESTUL DE BINE

 • Cristi

  *123#

 • Relu

  Horia, mai e și Onavo Count pe care îl poți încerca. Am mai testat și Data Usage dar nu face ceea ce mă așteptam în totalitate..

 • Horia

  Va multumesc pentru sugestii, o sa incerc toate cele mentionate mai sus.
  Frustrarea mea este atat de ridicata din prisma faptului ca nici nu au vrut sa-mi spuna ce am accesat / downloadat pe motiv de securitate a datelor.
  La ei apare o sesiune fara erori de 90 de ore si trebuie sa platesc, punct.
  Cred ca o sa si portez numarul (nu stiu daca este intelept)

 • Horia

  *123# pare un sfat intelept doar ca nu-ti spune chiar actualizat traficul
  In data de 27 aveam 273 MB de trafic consumati (din 500MB) pe data de 01 aveam de plata 360 Ron (mesaj dat la pe data de 28)

 • Relu

  Horia, nu o să iti zica nimeni ce pagini și cum ai accesat. Intr-adevăr, tine de securitatea datelor și ele pot fi puse la dispoziție doar către magistratură în cazuri de forța majora.

 • eskobar

  Am preferat in loc de 4G(de care nu am nevoie pe mobil atat timp cat am fibra optica acasa cu conexiune de 100mb ) sa imi iau Iphone 5 16Gb de pe apple.com( modelul american neverlocked) cu 2400RON, la aproximativ acelasi pret il luam de la Vodafone cu abonament de 19eur pe 2 ani….
  Nu cred ca aveam nevoie nici de trecerea de la Iphone 4 la 5 insa nu pot sa rezist chiar la toate tentatiile noilor tehnologii pe care producatorii ni le baga pe gat chiar daca nu avem nevoie si putem sa ne facem treaba si cu ceva “demodat” cumparat acum 2 ani…:)

 • Vio

  Ceva teste?