Vodafone Romania mareste viteza 4G la 100 Mbps si lanseaza noile abonamente Turbo 4G

  Astazi cei de la Vodafone Romania au lansat un comunicat de presa important, anuntandu-ne ca  viteza de navigare pe internet folosind reteaua lor 4G LTE a crescut la 100 Mbps. Vodafone este singurul operator din Romania care ofera viteze de pana la 100 Mbps in propria retea de internet, insa ea este accesibila doar cu abonamentele speciale lansate acum. Partea interesanta este ca reteaua 4G a Vodafone Romania este disponibila in 10 orase din tara, iar in comunicatul de presa de mai jos le aveti pe toate listate.

Vodafone Romania creste viteza 4G la 100 Mbps si lanseaza noile abonamente Turbo 4G

  • Serviciile 4G sunt disponibile abonatilor Vodafone noi si existenti cu doua noi pachete: Internet Nelimitat Turbo 75 si Internet Nelimitat Turbo 100
  • Noile pachete aduc trafic de date inclus si device-uri 4G la preturi avantajoase
  • Reteaua 4G Vodafone este disponibila in 10 orase: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara

Bucuresti, 17 ianuarie 2013 – Vodafone Romania ridica viteza noilor servicii 4G la 100 Mbps si lanseaza noi abonamente pentru clientii sai existenti si cei noi.

“De acum, utilizatorii din Romania beneficiaza de cea mai ridicata viteza posibila prin tehnologia 4G/LTE, de pana la 100 Mbps. Experienta superioara oferita de Internetul mobil 4G este acum la indemana clientilor nostri, care pot alege intre doua pachete special concepute, ce includ trafic de date generos si terminale 4G la preturi avantajoase”, a spus Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania.

Astazi, Vodafone lanseaza o noua oferta 4G, pentru abonatii noi si existenti, constand in doua abonamente de internet pe laptop sau tableta: Internet Nelimitat Turbo 75 si Internet Nelimitat Turbo 100.

-Pachetul Internet Nelimitat Turbo 75 include trafic de 12GB, cu o viteza de download de pana la 75 Mbps si de upload de pana la 37,5 Mbps, pentru 19 Euro / luna;

-Pachetul Internet Nelimitat Turbo 100 include 20GB trafic de date, cu o viteza de download de pana la 100 Mbps si o viteza de upload de pana la 50 Mbps, pentru 25 Euro / luna.

Utilizatorii care opteaza pentru serviciile 4G vor primi un SIM special “4G Ready” si vor putea sa achizitioneze unul dintre terminale compatibile, din portofoliul Vodafone Romania. Cei care aleg pachetele Turbo 100 si incheie un contract pe 2 ani, pot achizitiona la preturi speciale, urmatoarele terminale 4G:

– Modem-ul USB Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop, incepand de la 0 Euro;

Vodafone Hotspot R210 LTE, la care se pot conecta pana la cinci dispozitive simultan – smartphone, laptop, tableta sau PC, incepand de la 49 Euro;

– Tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700 KL, de la 389 Euro, cu un ecran de 10,1” WUXGA, Full HD, o rezolutie 1920 x 1200p, care functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0 (Icecream Sandwich).

Serviciile 4G pot fi testate in continuare de toti clientii in 17 magazine Vodafone* pe terminalele compatibile din portofoliu. Noile abonamente pot fi activate in reteaua nationala de magazine Vodafone, iar serviciile 4G pot fi utilizate in cele 10 orase acoperite de noua retea.

Vodafone a fost primul operator care a lansat serviciile 4G in Romania, la data de 20 noiembrie 2012. De asemenea, Romania a fost cea de-a treia tara europeana in care Vodafone a lansat serviciile 4G. Reteaua 4G Vodafone este disponibila in 10 orase ale tarii: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara. Mai multe detalii despre acoperirea Vodafone 4G sunt disponibile pe www.vodafone.ro/acoperire

Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, dupa venituri, cu aproximativ 407 milioane de clienti in in intreaga lume, la 30 septembrie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

***

*Magazinele Vodafone in care tehnologia 4G este disponibila pentru testare:

– Arad: Str. Closca nr. 2;

– Bacau: Str. Ionita Sandu Sturza, nr. 2, Hotel Decebal;

– Brasov: 2 magazine – Str. Diaconu Coresi Nr. 1 si str. Saturn nr. 32;

– Bucuresti: 2 magazine – Vodafone Experience Store (Afi Palace Cotroceni) si Plaza Mall;

– Cluj: 2 magazine – Str. Unirii nr. 31 si Cluj Iulius Mall;

– Constanta: 2 magazine – Str. Alexandru Lapusneanu nr. 116 C, Complex City Mall si str. Stefan cel Mare 57;

– Craiova: 2 magazine – Str. Calea Bucuresti, bl. 27 A si Real Craiova;

– Iasi: 2 magazine – Str. Stefan cel Mare nr. 4 si str. Sf. Lazar, bloc A 1-3;

– Galati: Str. Brailei, bl, A5 bis, Tiglina 1

– Timisoara: 2 magazine – Augustin Pacha nr. 2 si Real Timisoara