Prima Pagina aplicatii Carnitine activeaza automat conexiunile Wi-Fi pentru aplicatiile alese de voi

Carnitine activeaza automat conexiunile Wi-Fi pentru aplicatiile alese de voi

  Carnitine este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar el aduce pentru utilizatori o functionalitate extrem de utila. Cu ajutorul acestui tweak, noi putem alege ca o conexiune Wi-Fi sa fie automat activata de fiecare data cand o anumita aplicatie este deschisa. La prima deschidere a aplicatiei tweak-ul ne intreaba daca dorim sa activam automat conexiunea Wi-Fi cand o redeschidem, el memoreaza setarea aleasa de catre noi, iar in momentul in care folositi din nou respectiva aplicatie, el va reactiva automat conexiunea Wi-Fi.

Carnitine is the best way to activate the WiFi! Carnitine will ask you, the first time you open an app without WiFi, if you want to enable it every time. Next times you open that app, the WiFi will be enabled by default.

  Carnitine este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Ovidake010

  teoretic ar fi perfect acest tweak, dar l-am luat acum si e ok ca-mi deschide wifi cand intru intr-o aplicatie anume, dar cand ies din ea si o inchid din taskuri, nu-mi inchide si wifi automat pt battery save, si avand in vedere ca personal intru intr-o aplicatie ce necesita net si automat si wifi de enshpemi de ori pe zi, tot o sa stau cu wifi mereu deschis … deci e cam useless

 • linuxtm

  Problema e ca nu intelege si NU, doar activeaza sau intreaba retard la nesfarsit daca vreau wi-fi cand intru la settings. Dupa ce vor fixa si partea de ‘nu’, va fi geniala.

 • Hybrid

  Tweak-ul ruleaza in background cu ajutorul springboard deci 0 economie …

 • Cosmin

  @linuxtm a aparut un update pentru aplicatie unde poti sa ii dai “no” atunci cand te intreaba si nu o sa te mai intreba la urmatoarea utilizare a aplicatiei

 • Pingback: Carnitine update este disponibil in Cydia, aduce optiuni noi pentru utilizatori | iDevice.ro()

 • Pingback: evasi0n - iata 30 dintre cele mai interesante si utile tweak-uri pe care le poti instala dupa jailbreak (Video) | iDevice.ro()

 • xpender

  best app ever!! Ultima versiune functioneaza perfect. Are doua optiuni:
  1. activare wi-fi pt aplicatia dorita
  2. dezactivare wi-fi atunci cand inchizi aplicatia.
  Chiar functioneaza. 🙂