Iata cum poti obtine gratuit aplicatii din App Store fara a face jailbreak sau a pirata

  Inchiderea Installous-ului a fost o lovitura puternica pentru comunitatea piratilor de aplicatii din App Store si desi unii sunt dispusi sa foloseasca programe periculoase pentru a instala aplicatii, exista totusi alte metode de a obtine ceea ce va doriti. Website-uri precum acesta va ofera posibilitatea de a obtine gratuit iTunes Gift Card-uri prin descarcarea si testarea de aplicatii, ori prin recomandarea sa catre prieteni. Website-urile au extrem de multi utilizatori care va ofera posibilitatea de a obtine puncte ce pot fi mai apoi transformate in iTunes Gift Card-uri sau plati catre Paypal si aceasta este probabil cea mai simpla si legala metoda de a obtine ce doriti, fara sa platiti.

  Mai jos aveti cateva website-uri care va ajuta sa obtineti gratuit aplicatii din App Store. Daca sunteti invitati la un serviciu de acest gen de catre cineva, folositi la inregistrare codul din link-ul de activare si primiti gratuit puncte pentru descarcarea de aplicatii. Procesul de inregistrare la website-uri se face DOAR de pe iDevice-uri, deci deschideti link-urile direct din terminale, altfel nu va veti putea inregistra.

  Daca mai cunoasteti si alte website-uri asemanatoare, lasati-le link-ul intr-un comentariu, articolul va fi actualizat astazi daca gasesc alte website-uri la fel de bune.