iOS 7 – conceptul unui LockScreen mai bun

  LockScreen-ul actualului iOS este relativ bine gandit, afiseaza informatii utile, insa iOS 7 ne-ar putea aduce altceva mai bun, mai util si cu mai multe informatii importante in prim-plan. In aceasta idee a fost gandit conceptul din aceste imagini, el permitandu-ne sa vizualizam notificarile intr-un mod cu totul nou, insa aici intervine si o metoda noua de deblocare a iDevice-urilor. Clasicul slide to unlock s-ar putea transforma intr-un roll to unlock, notificarile putand fi afisat eintr-un cerc amplasat chiar in mijlocul ecranului.

  Butonul pentru activarea camerei s-ar muta in partea superioara drepta a ecranului, in coltul opus fiind afisat un buton care ar permite activarea functiei Do Not Disturb. LockScreen-ul ar afisa inclus butoane pentru controlarea aplicatiei Music, plus o lista de notificari pentru fiecare aplicatie in parte, noi avand optiunea de a deschide rapid anumite functii ale aplicatiilor, fara a debloca intai terminalele.

  Ideea din spatele conceptului este interesanta, el ar putea ajunge la noi prin intermediul unui tweak, dar Apple nu cred ca il va implementa de una singura. ce parere aveti despre acest concept?