Prima Pagina Uncategorized Steve Wozniak sustine ca prima scena prezentata de catre regizorii filmului jOBS...

Steve Wozniak sustine ca prima scena prezentata de catre regizorii filmului jOBS este falsa

[youtube]http://youtu.be/6IQ-gjVb2bk[/youtube]

  Aseara v-am prezentat clipul video de mai sus, spunandu-va ca aceasta este prima scena a filmului jOBS pe care regizorii au decis sa o arate publicului. In ea Ashton Kutcher, care il interpreteaza pe Steve Jobs, ne este prezentat in discutie cu Josh Gad, Steve Wozniak in film, care ii spune ca poate construi un calculator ce afiseaza imagini pe un ecran, Jobs incercand sa il convinga sa construiasca primul calculator Apple. Desi scena este interesanta, Ste Wozniak sustine ca ea nu a existat si ca totul este facut doar in baza imaginatiei regizorilor.

Not close… we never had such interaction and roles… I’m not even sure what it’s getting at… personalities are very wrong although mine is closer…

  Wozniak sustine ca nici personalitatea lui Steve Jobs nu este corect reprezentata de catre Ashton Kutcher, insa ca Josh Gad a reusit sa o “reproduca” pe a sa destul de fidel. Era de asteptat ca filmul sa aiba destule scene ce nu au legatura cu realitatea, asa ca nu va faceti sperante foarte mari ca tot ceea ce vedeti vedea in pelicula este 100% adevarat.

 • mariusr22

  inca nu ma pot obisnui cu Kutcher in rolul lui Steve. Arata ca el, insa mi se pare ca nu are aceeasi atitudine, aceasi relaxare in vorbire. Mi se pare mult mai activ decat Jobs.

 • radu

  e un film totusi, nu poate sa aibe fiecare fraza adevarata, nici cei care sunt interpretati nu cred ca mai stiu exact ce au spus acum 20-30 de ani.

 • Daniel Ristea

  Pai si atunci Apple si familia de ce au fost de acord cu scenariul? Ah da pentru bani. Isi merita soarta.

 • kJR

  Zaoane daca dai si tu un imdb ai afla ca filmul e regizat de un singur tip si scenariul scris de altu care e la prima lui experienta, deci imaginatia ca si datele vin de la el (si probabil ca mai are o echipa). La 8 mil $ buget ma indoiesc ca filmul va mari averea fam Jobs, insa probabil o sa aibe incasari de vreo 50 mil ca-s destui fanatici. E un film biografic pe reteta aluia cu facebook, insa pariez ca va fi m plictisitor.