Steve Wozniak sustine ca prima scena prezentata de catre regizorii filmului jOBS este falsa

[youtube]http://youtu.be/6IQ-gjVb2bk[/youtube]

  Aseara v-am prezentat clipul video de mai sus, spunandu-va ca aceasta este prima scena a filmului jOBS pe care regizorii au decis sa o arate publicului. In ea Ashton Kutcher, care il interpreteaza pe Steve Jobs, ne este prezentat in discutie cu Josh Gad, Steve Wozniak in film, care ii spune ca poate construi un calculator ce afiseaza imagini pe un ecran, Jobs incercand sa il convinga sa construiasca primul calculator Apple. Desi scena este interesanta, Ste Wozniak sustine ca ea nu a existat si ca totul este facut doar in baza imaginatiei regizorilor.

Not close… we never had such interaction and roles… I’m not even sure what it’s getting at… personalities are very wrong although mine is closer…

  Wozniak sustine ca nici personalitatea lui Steve Jobs nu este corect reprezentata de catre Ashton Kutcher, insa ca Josh Gad a reusit sa o “reproduca” pe a sa destul de fidel. Era de asteptat ca filmul sa aiba destule scene ce nu au legatura cu realitatea, asa ca nu va faceti sperante foarte mari ca tot ceea ce vedeti vedea in pelicula este 100% adevarat.