Apple ar putea lansa in viitorul apropiat o tableta iPad 4 cu 128 GB spatiu de stocare

 

  Ieri v-am spus ca in interiorul codului iOS 6.1 beta 5 a fost descoperit faptul ca Apple testeaza in momentul de fata iDevice-uri care au 128 GB spatiu de stocare. Aceasta a fost prima oara cand in iOS se gasesc asemenea dovezi si se pare ca totul are legatura cu posibila lansare a unui nou model al iPad 4 care ar urma sa aiba 128 GB spatiu de stocare. Deocamdata se stie despre aceasta noua tableta ca are design-ul iPad 4, are un identificator pregatit pentru magazinul Apple, va fi disponibila in doua culori, si va fi disponibila in versiuni Wi-Fi Only si 3G/4G.

  Desi in tabelul de mai sus Apple listeaza un produs nou cu o caracteristica noua, superioara celor disponibile in actualele tablete iPad 4, nimeni nu stie sigur ca ar putea fi vorba despre o tableta iPad cu 128 GB spatiu de stocare. Apple isi identifica produsele cu titulatura Good, Better, Best, facand referire la spatiile de stocare de 16/32/64 GB, iar titulatura ULTIMATE ar putea indica implementarea a 128 GB spatiu de stocare, ori a unei functii noi care ar face tableta mai importanta decat restul. Deocamdata nimeni nu stie cand ar putea ajunge pe piata acest nou model al iPad, asa ca ramane doar sa asteptam.

5 COMENTARII

  1. Ce prostie sa lanseze iPad 4 cu 128 GB…daca multi s-au enervat ca au lansat ipad 4 dupa cateva luni fata de 3 sa vezi acuma.

  2. Eu nu prea imi doresc sa lanseze o tableta cu mult spatiu de stocare, nu am de gand sa fac upgrade prea curand de la Ipad2 de 16GB, iar faptul ca Apple o sa ofere mai mult spatiu de stocare pentru viitoarele Ipad-uri o sa faca dezvoltatorii sa exagereze cu dimensiunea aplicatiilor, si asa NFS MW ocupa 1,8GB

  3. Asta inseamna ca or sa plece tabletele de la 32 de gb ceea ce imi place cum suna pt ca 16 e f putin. De aici putem sa speculam putin. Aplicatii ,jocuri de 4-5 giga ..incet incet se ajunge la jocuri de consola. Poate ca in cativa ani Ios si Osx vor fi unul si acelasi.

  4. sooper tare, eu de mai bine de 1 an de zile astept 128 GB 😀 URAAAAA
    sunt fotograf si cand merg prin strainatate sa vizitez si sa pozez sau drumetii pe langa tableta mai trebuie sa iau si leptop cu tot cu incarcator sa descarc fotografiile
    o tableta de 128 de gb m-ar scuti de o greutate serioasa carata in spate 😀
    era si articol mai demult cum ca Apple a cumparat compania care le produce memoriile, era si timpu sa le mareasca 🙂