Prima Pagina aplicatii Reactions – prima aplicatie dezvoltata de catre geohot pentru App Store (Video)

Reactions – prima aplicatie dezvoltata de catre geohot pentru App Store (Video)

[youtube]http://youtu.be/t2ygz64RpJk[/youtube]

  geohot, hackerul care a adus bucurie in inimile a milioane si milioane de posesori de iDevice-uri, incearca sa intre legal in randul dezvoltatorilor de aplicatii pentru iOS cu un titlu numit Reactions. Aplicatia este dedicata tuturor celor care fac poze cu propriile iDevice-uri, ea inregistrand simultan cate o poza a camere frontale si a camerei principale a terminalului. Ideea este de a surprinde expresia utilizatorului in momentul in care inregistreaza o poza, aplicatia afisand intr-un chenar, peste poza principala, poza facuta folosind camera frontala, iar imaginea de mai jos ar trebui sa fie cat se poate de sugestiva.

  Aplicatia este facuta pentru a incuraja sharing-ul, ea nu salveaza automat pozele, iar orice poza facuta de catre utilizatori este automat incarcata pe reteaua de socializare Facebook, daca nu este apasat butonul Cancel, care apare pe ecran timp de doar cateva secunde. Aplicatia nu pare sa aiba vreo alta functionalitate, are design-ul inspirat din cel al aplicatiilor facute de Microsoft, ea a fost dezvoltata de catre geohot impreuna cu alte cateva persoane si a fost deja trimisa la Apple pentru publicare in App Store. geohot este cel de-al doilea hacker extrem de popular care incearca sa publice o aplicatie in App Store, Pod2G laundu-i-o inainte cu aplicatia PodDJ. Nu se stie deocamdata cand ar urma sa ajunga Reactions in App Store, insa sunt curios ce parere aveti voi despre ea.

Previous photo applications only allowed the use of one camera. Or even worse, let you choose between cameras. Disgusting. Here at Reactions we don’t believe in choice, we believe in both. Why make Obama president? Let Obama and Romney be president. Let’s even let Ron Paul be president too. At Reactions, we offer you no way to save your pictures. If you want to save them, you have to share them. After a reaction is captured, you have 3 seconds to hit the unlabeled cancel button, or else your photo is automatically shared with all your Facebook friends.

 • Fky

  Iarasi o aplicatie fara folos, “facebook share” fortat – Congratulation geohot!

 • Cosmin

  Un fel de print screen la FaceTime.

 • @Fky: N-au prea avut de ales, pentru ca Amazon are brevetata optiunea de partajare printr-o apasare.

 • fanta

  Acelasi lucru ca si “Steal photo” care exista de mult timp in AppStore.

 • AlexMihail

  Sa ramâna la ce stie el mai bine JB. Lumea o sa cumpere aplicatia de dragul vremurilor trecute,dar este useless.

 • SorinTS

  In loc sa se ocupe de lucruri serioase se ocupa de gainarii de-astea ….

 • Seby

  de ce credeti ca lumea ar cumpara ceva fara folos doar de dragu timpului trecut ? ce e drept se pricep la ceva si o fac foarte bine dar se pare ca in rest nu ii ajuta deloc capu , multi nu tin cont ca in momentu in care urci prea sus pe o scara cu atat e mai grava lovitura in momentu in care din putina neatentie cazi.
  credeti ca celalalt baietas care a scos minunata lui aplicatie de mixat muzica si pe care mai cerea si 6 parafeti a facut mare lucru? din cauza ca a dat fail s-a apucat din nou de treburi cu adevarat bune.
  eu unu ca multi altii nu am sa cumpar niciodata o aplicatie facuta de ei doar de dragu timpului trecut si doar daca acea aplicatie imi v-a fii de folos , mai degraba fac donatii cum am facut pana acum dar stiu eu ca dau pentru ceva bun,

 • DonCalin

  Aplicatie fara rost

 • Pingback: Samsung Galaxy S IV a fost prezentat aseara, are ecran de 5 inch, poate fi utilizat cu manusi si prin gesturi (Video) | iDevice.ro()