Reactions – prima aplicatie dezvoltata de catre geohot pentru App Store (Video)

[youtube]http://youtu.be/t2ygz64RpJk[/youtube]

  geohot, hackerul care a adus bucurie in inimile a milioane si milioane de posesori de iDevice-uri, incearca sa intre legal in randul dezvoltatorilor de aplicatii pentru iOS cu un titlu numit Reactions. Aplicatia este dedicata tuturor celor care fac poze cu propriile iDevice-uri, ea inregistrand simultan cate o poza a camere frontale si a camerei principale a terminalului. Ideea este de a surprinde expresia utilizatorului in momentul in care inregistreaza o poza, aplicatia afisand intr-un chenar, peste poza principala, poza facuta folosind camera frontala, iar imaginea de mai jos ar trebui sa fie cat se poate de sugestiva.

  Aplicatia este facuta pentru a incuraja sharing-ul, ea nu salveaza automat pozele, iar orice poza facuta de catre utilizatori este automat incarcata pe reteaua de socializare Facebook, daca nu este apasat butonul Cancel, care apare pe ecran timp de doar cateva secunde. Aplicatia nu pare sa aiba vreo alta functionalitate, are design-ul inspirat din cel al aplicatiilor facute de Microsoft, ea a fost dezvoltata de catre geohot impreuna cu alte cateva persoane si a fost deja trimisa la Apple pentru publicare in App Store. geohot este cel de-al doilea hacker extrem de popular care incearca sa publice o aplicatie in App Store, Pod2G laundu-i-o inainte cu aplicatia PodDJ. Nu se stie deocamdata cand ar urma sa ajunga Reactions in App Store, insa sunt curios ce parere aveti voi despre ea.

Previous photo applications only allowed the use of one camera. Or even worse, let you choose between cameras. Disgusting. Here at Reactions we don’t believe in choice, we believe in both. Why make Obama president? Let Obama and Romney be president. Let’s even let Ron Paul be president too. At Reactions, we offer you no way to save your pictures. If you want to save them, you have to share them. After a reaction is captured, you have 3 seconds to hit the unlabeled cancel button, or else your photo is automatically shared with all your Facebook friends.