Prima Pagina Apple iOS 6.1 beta 5 indica faptul ca Apple testeaza iDevice-uri cu 128...

iOS 6.1 beta 5 indica faptul ca Apple testeaza iDevice-uri cu 128 GB spatiu de stocare

  iOS 6.1 beta 5 nu pare sa aduca noutati notabile pentru iDevice-urile noastre, insa in interiorul codului sistemului de operare gasim o intrare care indica faptul ca Apple testeaza iDevice-uri care au 128 GB spatiu de stocare. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti observa ca este marcat cu rosu campul in care iOS-ul are delimitat spatiul de stocare disponibil pentru iDevice-uri si observati ca exista o intrare pentru un iDevice cu 128 GB spatiu de stocare. Celelalte intrari sunt pentru iDevice-urile cu spatiu de stocare de 8 – 64 GB, iar aceasta este prima oara cand vedem o dovada a faptului ca Apple testeaza un iDevice cu flash NAND de 128 GB.

  Pana in prezent au existat diverse zvonuri care dadeau drept sigura lansarea unor iPhone-uri, sau a unor tablete iPad care au 128 GB spatiu de stocare, insa acum vedem prima dovada sigura a acestui lucru. Desigur ca asta nu ne ofera certitudinea ca iPhone 5S, iPad 5 sau iPad Mini 2 vor avea 128 GB spatiu de stocare, insa este clar ca Apple testeaza terminale care au o asemenea componenta si daca 2013 nu ne va aduce un iDevice atat de “dotat”, atunci probabil 2014 o va face. Un iDevice cu 128 GB spatiu de stocare va fi cu 100$/€ mai scump decat iDevice-urile care au 64 GB spatiu de stocare, deci o tableta iPad sau un iPhone se vor apropia de pretul de 1000$.

 • Sigur va fi pe ipad , pentru iphone mi se pare deja mult , avem 64gb si e mai mult ca suficient .

 • Mai mult p0rn pe telefon. :))

 • Justme

  Eu sper sa se mentina preturile actuale si sa se mentina istoria cand sa trecut de la iphone 4 la iphone 4 s. Adica sa se inceapa de la 32gb cu pretul 16 lui actual.

 • Hybrid

  Tehnologia Nand cu capacitate mai mare de 32 GB este foarte scumpa momentan … dupa parerea mea la noi in romania o sa le vedem pe la 4700-5000 lei

 • daniel

  sall all, are cineva , cumva o eroare cu comutarea camerei de la aia de pe spate la cea secundara? la mine se blocheaza si nu se mai intoarce de cand am ios 6.0.1 .

 • Daniel- reinstaleaza vers.6.0.1

 • Pingback: Apple lanseaza o noua tableta iPad cu 128 GB spatiu de stocare | iDevice.ro()