iOS 7 – unul dintre cele mai interesante concepte prezentate pana acum (Video)

[youtube]http://youtu.be/kHs5p2h9JvY[/youtube]

  Destule concepte pentru iOS 7 au aparut in ultima vreme, insa acesta facut de catre un website francez imi place si nu m-a deranja sa vad un tweak in Cydia care sa il implementeze in iOS 6. Practic ni se propune un iOS 7 in care partea superioara a Springboard-ului ar fi dedicata widget-urilor, acolo noi avand toggle-uri si alte widget-uri disponibile pentru a accesa mai usor functii ale iOS-ului. Restul Springboard-ului ramane aplicatiilor care acum sunt afisate in 4 coloane, fara dock, si desi veti spune ca eliminarea dock-ului este o problema, widget zone-ul din partea superioara a ecranului va permite sa adaugati scurtaturi catre aplicatiile cele mai utilizate.

19 COMENTARII

  1. Nu este specific lor si nu vad rostu acelor putine aplicatii de sub vreme..tot mai frumos este sa tragi la notificatii sa vezi vremea..ne-au luat-o inainte samsungu cu acele animatii care reda vremea pe ecran

  2. Un lucru pe care Apple nu l-a inteles deloc este ca fiecare utilizator foloseste mai frecvent functii diferite. Tocmai din cauza asta trebuie sa ne lase macar o pagina/zona din sprongboard pe care s-o personalizam asa cum vrem, cu comenzi rapide, nu cum au facut cu cele pentru muzica + accelerometru + volum pe care putini le folosesc frecvent sau cu pagina de search in locul careia ar fi fost mult mai utile niste fast toggle-uri pentru wifi, 3g, brightness samd.
    Probabil ca o sa vedem fast toggle-uri pe viitor dar mai mult ca sigur n-o sa poata fi personalizate, o sa ramanem iar cu ce ne dau ei si atat.

  3. ma “oameni buni ” si iOS 6 arata bine la prezentarea oficioala nu era doar un concept ….si in realitatea e un dezastru acu ce facem incepem sa ne umezim cu gandul si concepte de iOS 7? care o sa l injuram cel m ai sigur la anu pe vremea asta daca nu m ai devreme? Apple daca nu baga google maps inapoi si sa si tina hartile lor in laborator pana sunt perfecte o sa fie injurati incontinuu chiar daca iOs ul va iesi bun

  4. Atata timp cat nu dispare butonul deja depasit de ‘home eu nu vad nici o schimbare notabila … Este de-a dreptul stresant acel dublu click care niciodata nu imi iasa ….

  5. @Flavius, eu mi-am bagat si putza si am fost updatat. Este iPutza, the best putza yet! Bai, ma lasi? presupun ca majoritatea de aici au iDevice-uri dar nu stau sa ne faca un rezumat la ce au si ce si-au bagat si ce le-a aratat. Sictir

  6. am iphone4 merge perfect dupa un an de folosita da m_am plictisit de el cind am chef ii fac jeibreack dowa…… nite prosti din cydia de aplicati /// iar ma supar si dau restore?? cum europeni prefera samsung sunt de aceias parere mi se pare mai bine dotat samsung galaxy s3 iphone are multe lipsuri din fabrica ,,, fiicare vrea sa sil personalizeze dupa placu lui ?