Untethered jailbreak pentru iOS 6.1 va fi compatibil cu toate iDevice-urile compatibile cu iOS 6.1

  Desi v-am spus deja ca untethered jailbreak-ul pentru iOS 6.1 va fi compatibil cu toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile care pot instala iOS 6.1, iar acum avem o confirmare sigura din partea lui MuscleNerd. Hackerul a anuntat astazi pe Twitter ca toate cele 22 de iDevice-uri compatibile cu iOS 6.1(inclusiv Apple TV 2) vor putea fi jailbroken de indata ce solutia de untethered jailbreak va deveni publica, asa ca nu exista vreo indoiala ca un terminal nu va putea fi exploatat. Exista posibilitatea ca solutia de jailbreak sa apara saptamana aceasta, daca iOS 6.1 va fi lansat public, insa in caz contrar echipa nu o va lansa, asa ca nu trebuie sa va ganditi la altceva.

16 COMENTARII

  1. @zaone – ce zici.. 6.1 lansat cu o versiune de iPad 128 gb ? au aparut si niste preturi.. cum 6.1 beta 5 nu expira pot sa-l tina linistiti beta 5 pana in martie.. mai ales ca e world mobile congress la barcelona in februarie.. deci merg pe martie..

  2. @sergiu: Preturile erau logice, 100 dolari/euro peste cele actuale. Nu prea vad cu ce ar schimba Apple MWC 2013 lansand o tableta iPad cu 128 GB spatiu de stocare. In fond, tableta poate sa apara in toamna.